En çok izban kullanıldığı için 200e binen pek yoktu zaten.saatleri mantıklı olsa 200 ü kullanırdım da,ne zaman havalimanına varsam kalkışına 1 saat falan oluyor
orda ben bile izban kullanıyosam gerisini sen düşün artık
En çok izban kullanıldığı için 200e binen pek yoktu zaten.saatleri mantıklı olsa 200 ü kullanırdım da,ne zaman havalimanına varsam kalkışına 1 saat falan oluyor
orda ben bile izban kullanıyosam gerisini sen düşün artık
Yav hala daha anlamadınız mı hint banliyösü oooLan hay aq yagene izbana kaldık
sabah 7 de izmire indim,200 saatine baktım o da ne? 6:20 den sonraki ilk otobüs 9:20 deEn çok izban kullanıldığı için 200e binen pek yoktu zaten.
Pazartesi sabahı izbanYav hala daha anlamadınız mı hint banliyösü ooo
kıyamet alameti deriz meselaEshot bir çılgınlık yapıp sadece 920yi gündüz de çalıştırsa nasıl olur?
Evet o saat aralığı çok saçmaydısabah 7 de izmire indim,200 saatine baktım o da ne? 6:20 den sonraki ilk otobüs 9:20 de
napayım öyle hattı ben
herhangi bir akşam alsancak izbanı
Duyuru:Izbanımız teknik arızadan dolayı Alsancak istasyonu'ndan kalkamayacaktır
Kesinlikle bu hattın tekrar açılması lazım. Yeşillik Caddesi'nden Gaziemir'e kadar Bornova'ya tek araçla ulaşım yok. HİM'e açılması için yazacağım.Gaziemir Bornova
Gene aktarma muhabbeti yaparlar.Kesinlikle bu hattın tekrar açılması lazım. Yeşillik Caddesi'nden Gaziemir'e kadar Bornova'ya tek araçla ulaşım yok. HİM'e açılması için yazacağım.
gelen ret cevabını paylaşmayı unutma,481 i de katar dalga geçerizKesinlikle bu hattın tekrar açılması lazım. Yeşillik Caddesi'nden Gaziemir'e kadar Bornova'ya tek araçla ulaşım yok. HİM'e açılması için yazacağım.
Aslında güzel hat, keşke gündüz de çalışsa.Eshot bir çılgınlık yapıp sadece 920yi gündüz de çalıştırsa nasıl olur?
En son katip çelebi üniversitesine kadar uzadı her türlü iş yapar.Aslında güzel hat, keşke gündüz de çalışsa.
Yanlışlıkla 204ün de gündüz seferleri kalkarsa200 de pazartesinden itibaren geceye alındı,kaldı 204
onu da 530 a çevirip A tarifesine alsalar süper olacak
Hime yazıcam kapatsınlar o otobüsler 585e verilmeli o temsaları Bornovada istiyorum10'uma laf ettirmem.304'den indikten sonra köprü geçme derdinden kurtarıyor beni.Bir nevi üşengeçliğimden dolayı bu hat benim kurtarıcım
10 u bırakalım,328 i verelim hem 10 da bazen sultan çalışıyor nabacağn sultanı 328 i al rahatına bakHime yazıcam kapatsınlar o otobüsler 585e verilmeli o temsaları Bornovada istiyorum
338 i alın 328 Evka 3 e lazımdır10 u bırakalım,328 i verelim hem 10 da bazen sultan çalışıyor nabacağn sultanı 328 i al rahatına bak
yerini 963-515-330-214 biraz da 498 doldurur diye düşünmüştüm aslında338 i alın 328 Evka 3 e lazımdır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.