Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Gereksiz Bulduğunuz Eshot Hatları | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Gereksiz Bulduğunuz Eshot Hatları

2,5 katı para verdiğim,VIP olduğun sandığım araç Procırt mııııı?Olamaz.
Paramı geri ver
Procırt 😄
Aklıma İstanbul'daki 34 DK **** plakalı 2011/2012 model Procity'ler geliyor (hepsi de OAŞ otobüsleri, Savaş Petrol'ün elindeler). Meselâ A-1683 (plakası 34 DK 8912; marka-modeli 2012 BMC Procity). O otobüse 31 hattında bindiğimde en arkada bulunan pencere tarafındaki koltuğun oturma kılıfının çıktığını ve koltukla ayakların sarkmasını önleyen çelik arasında olduğunu gözlemledim. Ayrıca o otobüs çok titriyordu. Bahsettiğim otobüs de bir "Procırt/Protırt" olabilir.

Procırt 😄
Aklıma İstanbul'daki 34 DK **** plakalı 2011/2012 model Procity'ler geliyor (hepsi de OAŞ otobüsleri, Savaş Petrol'ün elindeler). Meselâ A-1683 (plakası 34 DK 8912; marka-modeli 2012 BMC Procity). O otobüse 31 hattında bindiğimde en arkada bulunan pencere tarafındaki koltuğun oturma kılıfının çıktığını ve koltukla ayakların sarkmasını önleyen çelik arasında olduğunu gözlemledim. Ayrıca o otobüs çok titriyordu. Bahsettiğim otobüs de bir "Procırt/Protırt" olabilir.
Zaten biz o 2009 veya 2012 model BMC procity'lere o lakabı taktık.
Mesela ben buradaki 2013 Temsa'lara dünya titreme birincisi diyorum.
Yolda dururken zangır zangır titriyorlar.
Birde bugün en gereksiz hat 681'e girmişler

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Californium-252

Konu görüntüleyen kullanıcılar