Zaten çalışma şekilleti de garip
Sırf cuma pazar var diye o hattı kaldırıp (872) niye 881'e yönlendirirsin?
Sırf cuma pazar var diye o hattı kaldırıp (872) niye 881'e yönlendirirsin?
bence 328 evka 3 metroya 338 ise bornova metroya gitmeli daha verimli olurya 328 kapatılıp 338 halkapınar-otogara uzamalı,ya da 338 kapatılıp 328 halkapınar-otogara uzamalı
ikisi birbirine çok benziyor,biri çalışsa yeter
338 direkt şuna gitmeli🗑 498 Manas Bulvarından gitmek yerine Ozan Abay Caddesini kullansınbence 328 evka 3 metroya 338 ise bornova metroya gitmeli daha verimli olur
Hime yazın isterseniz10 çok gereksiz geliyor tramvay varken kapatılmalı
10'uma laf ettirmem.304'den indikten sonra köprü geçme derdinden kurtarıyor beni.Bir nevi üşengeçliğimden dolayı bu hat benim kurtarıcım10 çok gereksiz geliyor tramvay varken kapatılmalı
bence insanlar tek bir ulaşım şekline mahkum olmamalı10 çok gereksiz geliyor tramvay varken kapatılmalı
bu tramvay neden bu kadar yavaş sebebini bilen var mı?bence insanlar tek bir ulaşım şekline mahkum olmamalı
ki 10 un yolcu potansiyeli var, tramvay zaten kapasiteyi fullüyor ve Türkiye'nin en yavaş tramvay hattı İzmir'de
en azından 10 kapatılana kadar daha çok kapanması gereken hat var
antalya ve istanbul olmak üzere iki şehrin tramvayını da kullandım,cidden hızlılarbu tramvay neden bu kadar yavaş sebebini bilen var mı?
Mantıklı tespit.202 daha hızlı çünkü Havalimanı'na giderken story atılmaz mı o zamanantalya ve istanbul olmak üzere iki şehrin tramvayını da kullandım,cidden hızlılar
muhtemelen izmire ölürüm diyen tayfa sahilden geçerken instagram storysi atsın diye bu kadar yavaş gidiyor veya kokoş teyzeler sahile bakarak gitsin diye,başka sebep bulamadım![]()
202 nin iç ses: çekmen guzum beni koylüyüm diye kimse sevmez biziMantıklı tespit.202 daha hızlı çünkü Havalimanı'na giderken story atılmaz mı o zaman
2,5 katı para verdiğim,VIP olduğun sandığım araç Procırt mııııı?Olamaz.202 nin iç ses: çekmen guzum beni koylüyüm diye kimse sevmez bizi
202yi artık sadece gece çalıştırıyorlar. Gündüz seferleri kalktı.202 nin iç ses: çekmen guzum beni koylüyüm diye kimse sevmez bizi
halbuki zamanında pofidik koltuklu perdeli beldeler vardı,sonra man verdiler en sonunda temsa ile çöpe attılar2,5 katı para verdiğim,VIP olduğun sandığım araç Procırt mııııı?Olamaz.
Paramı geri ver
200 de pazartesinden itibaren geceye alındı,kaldı 204202yi artık sadece gece çalıştırıyorlar. Gündüz seferleri kalktı.
530 hangi hattı?200 de pazartesinden itibaren geceye alındı,kaldı 204
onu da 530 a çevirip A tarifesine alsalar süper olacak
Lan hay aq ya200 de pazartesinden itibaren geceye alındı
eski gaziemir-bornova hattı diye hatırlıyorum530 hangi hattı?
Gaziemir Bornova530 hangi hattı?
saatleri mantıklı olsa 200 ü kullanırdım da,ne zaman havalimanına varsam kalkışına 1 saat falan oluyorLan hay aq yagene izbana kaldık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.