Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nostalji amaçlı MAN ve Ikarus sonradan toplanıp yeniden yapıldı. Büyükçekmece'de de birkaç tane SL-200 var. 84-186 (34 VK 406), 84-163 (34 FC 945) gibi.
Ama rezillikti sevgili dostum rezillik rezillik.

Çünkü bildiğim kadarıyla toplanan bir ikarus aslında man sl200 kasasıyla toplandı yani yoktan var ettiler. İkarusu man kasasına oturttular bildiğin.

Sonra Man sl 200'ü nasıl topladılar bilmiyorum acaba iett'nin elinde var mıydı.

Başka belediyelerde man sl200 var ama resmi olarak İETT de yok.

O345 iett filosunda veya garaj da şuan bir tane bile var mı acaba mesela.

Ama rezillikti sevgili dostum rezillik rezillik.

Çünkü bildiğim kadarıyla toplanan bir ikarus aslında man sl200 kasasıyla toplandı yani yoktan var ettiler. İkarusu man kasasına oturttular bildiğin.

Sonra Man sl 200'ü nasıl topladılar bilmiyorum acaba iett'nin elinde var mıydı.

Başka belediyelerde man sl200 var ama resmi olarak İETT de yok.

O345 iett filosunda veya garaj da şuan bir tane bile var mı acaba mesela.
Geçti Bor'un pazarı.

Tam bilmiyorum ama bir olayı var ÖHO kiralık tarzı bir şey olabilir 2012 modeller çünkü ve İETT Özel kentlerden çok farklılar. JV Plaka vs

Otobüs sola yatmış gibi sanki.

O4001 Serisi araçların olayı aynı solo mercedesler gibi veya cngli temsalar gibi düşünebilirsiniz yani zamanında İstanbul Otobüs A.Ş.'nin öz malı olarak alınmış otobüsler bir zaman sonra İETT filosuna girdi.

Biliyorum pek iç açıcı bir örnek değil ama mesela İBB'ye ait cenaze vs. otobüsleri var ya onların yani Otokar Sultan, Mercedes-Benz Tourismo'nun İETT filosuna girdiği düşünün mesela. Yani bir kurumdan diğer kuruma yatay geçiş gibi düşünebilirsiniz girişimler sonucu.

Otobüs sola yatmış gibi sanki.

O4001 Serisi araçların olayı aynı solo mercedesler gibi veya cngli temsalar gibi düşünebilirsiniz yani zamanında İstanbul Otobüs A.Ş.'nin öz malı olarak alınmış otobüsler bir zaman sonra İETT filosuna girdi.

Biliyorum pek iç açıcı bir örnek değil ama mesela İBB'ye ait cenaze vs. otobüsleri var ya onların yani Otokar Sultan, Mercedes-Benz Tourismo'nun İETT filosuna girdiği düşünün mesela. Yani bir kurumdan diğer kuruma yatay geçiş gibi düşünebilirsiniz girişimler sonucu.
İstanbul ulaşım da metro istanbul’un paya sahip olduğunu falan duymuştum doğru mu?

Temsa Avenue CNGler ve JB plakalı Mercedes-Benz Conectolar gibi o 23 adet Otokar da kiralık olarak çalışmışlar. Birkaç yıl önce hepsini İETT bünyesine aldılar.

Dudullu OSB tarafından hibe edilen O41**'in yarısı kadarı ÖHO'lara geçti. Bir tanesi A-162'de.

Geri
Üst Alt