Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi hayırlısı şunları ikitelli garajında görelim bi ilk seni çağırıcam binmeye 😅😁
İnanır mısın hiç unutmam ilk geldiklerinde ikitelli garajındalardı ve kapanan wowturkey'e ilk yüklenen fotoğraflarında mor mu beyaz mı ne tabelalılardı ve 98 li birşeydi galiba o çalıştığı hat ama 90 küsürlü birşey olduğuna eminim.

Çünkü her garaja eşit dağıtılsın istemiştim.

İnanır mısın ilk geldiklerinde ikitelli garajındalardı ve ilk kapanan wowturkey'e ilk yüklenen fotoğraflarında mor mu beyaz mı ne tabelalılardı ve 98 li birşeydi galiba o çalıştığı hat ama 90 küsürlü birşey olduğuna eminim.

Çünkü her garaja eşit dağıtılsın istemiştim.
Evet o yılları hatırlıyorum muhabbetini yapmıştık bu konuda. Son zamanlarda hiç gelmediler. İşin en komiği 942 tane olmasına rağmen gelmediler... Kaç gece burda heyecan yaptık bir kısmı acaba kalıcı mı geldi diye

Evet o yılları hatırlıyorum muhabbetini yapmıştık bu konuda. Son zamanlarda hiç gelmediler. İşin en komiği 942 tane olmasına rağmen gelmediler... Kaç gece burda heyecan yaptık bir kısmı acaba kalıcı mı geldi diye
Ama şuan 942 mi 937 mi. Yani 937 değil mi? Çünkü yananlar oldu, kazaya karışanlar ve belki hurdaya ayrılanlar da olmuştur? Nedense aklımda 937 kalmış. İETT'nin sitesinde de 937 yazmıyor mu zaten.

Tabi gönül ister ki hiç fire olmasın. Otokarların ölüsünü bile seviyorum.

Üvey evlat olan O40** serisi 23 adet Otokarla birlikte toplam sayıları 933.

Fireler: O1137, O1138, O1140, O1142, O3298
Ve işte o kahredici haber geldi...

İnsan şu rakama inanmak istemiyor biliyor musunuz. Ama bazen gerçekler acıdır🥲

Defalarca dedim ki İETT'ye şu filo sayfasını arada bir güncelleyin.

Ama şuan 942 mi 937 mi. Yani 937 değil mi? Çünkü yananlar oldu, kazaya karışanlar ve belki hurdaya ayrılanlar da olmuştur? Nedense aklımda 937 kalmış. İETT'nin sitesinde de 937 yazmıyor mu zaten.

Tabi gönül ister ki hiç fire olmasın. Otokarların ölüsünü bile seviyorum.
Sitede O yazıp filtrede İETT seçince 942 çıkıyor

Screenshot_2025-07-26-23-51-21-563_com.android.chrome.jpg

Buna bile razıyım biliyor musunuz. Eski ikarus ve manlardan bir tane bile bırakmadılar. Otokarlarda bari bu acıyı yaşamayalım.
Ama zaman elbet bir gün gelecek kaçarı yok . Belki 5-10 yıl sonra son Otokarında sinyali kesildi şeklinde yorum yapmayacağımızı nereden biliyoruz dimi ? Allah korusun :D

Geri
Üst Alt