Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000021155.jpg

Gençlik oyunları diye bir etkinliğe tahsis edilmiş gelen otobüsler. Ayrıca İkitelli'den de araç verilebildiğini gördük.

Karşıdan Gelen Tahsisli Araçlar Kalıcı Değil Geçici Gelmişler İETT Kaptanına sordum Sultangazide çalışan Hatta Onun Arabayıda İkitelliye yolladılar 2203 Gençlik Oyunları Diye Bir Etkinlik İçin Gelmişler O Etkinliğin Tarihlerinede Baktım 21 28 Temmuz yani tam 1 hafta bu araçlarda Bu Süre Zarfında Avrupa Yakasında Sonra Geri dönecekler

Yapacak bir şey yok ama garaj değişiklikleri yine yakındır, bakalım hangi araçlar gelecek hangileri gidecek?

Bu arada mutlu yıllar dilerim
Eyvallah kardeşim.Hepinize teşekkür ederim.👍

Evet sadece 4 ay kaldı.4 ay sonra kesin olarak garajlar arası bazı değişiklikler olacak.Hayırlısı artık.

38B Hattına körüklü conecto verilebilir bence. Sonuçta karsan gibi 18,75 metrelik değil bu araç. Nasıl ki önceden körüklü ikarus veya körüklü manlar veriliyordu e şimdi de verilebilir diye düşünüyorum zorlansa ama bilmiyorum çok mu zorlama bir karar olur. Sanki dönüş yarı çapı yeter diye düşünüyorum ama geriye otobüslerin park etmesi sıkıntı yaratabilir gibi yani körüklü otobüs dönünce çok ilerde kalabilir durakta geride kalabilir bu yüzden geri manevrası gerekebilir o da belki rezillik olur.

Geri
Üst Alt