Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün Bir şoförle konuştum , İkitelli garajındaki Citaro G ler yakında hizmete girecek olan Kayabaşı garajına geçebilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Eğer doğruysa metrobüsteki Conecto’lar da Kurtköy 2’ye gider, yerlerine sıfır metrobüs alınır.

Dün Bir şoförle konuştum , İkitelli garajındaki Citaro G ler yakında hizmete girecek olan Kayabaşı garajına geçebilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Hayal kırıklığı. Sıfır yeni açılacak garaja milattan kalma otobüs vermek. Otokarları konuşuyorduk birde

Kayaşehir garajı küçük olur garajı metrobüsle doldurmak mantıksız. Çevre illere bakar zaten. Arnavutköy kayaşehir başakşehir vs
Kayaşehir’e Citaro gönderilecekse , Kurtköy 2 ye de Conecto gönderirler ,metrobüsteki boşluğu da yeni metrobüslerle doldururlar diyorum.

Kayaşehir’e Citaro gönderilecekse , Kurtköy 2 ye de Conecto gönderirler ,metrobüsteki boşluğu da yeni metrobüslerle doldururlar diyorum.
Kayaşehir e citaro giderse eğer İkitelli deki karsanlar Kurtköy e geçer metrobüsteki Conectolar da İkitelli ye geçer

Geri
Üst Alt