Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
33E seferini yapan Karsan'ın yerine Otokar Kent,

146M'deki tek Otokar Kent'in yerine BMC Procity TR,

98G'den 3 adet Otokar Kent çekilmiş olup yerine 3 adet BMC Procity TR gelmiş.

Bu değişikliklerle birlikte 98G'ye 3 garaj bakmaya başladı. (Topkapı, Sultangazi, İkitelli)
98G’den gitmeleri çok makbul olacaktır. İETT’ye ait BMC’leri hiç sevmiyorum.

kokpitleri 3D yazıcıda basılmış gibi
Sebebi ise ilk üretilen araçlardan birileri oluşu. Araçlar alındıktan bir kaç ay sonra alt kapı demirlikleri çürüdü. İlla farketmişsinizdir. Alt takımları sağlam değil, aks kırılması muhabbeti çok var. Onun dışında içerisinde, boya söküğü olan yerler, çürük olan araçlar var. Motor desen sadece bağırıyor. Aynı yılda üretilen Otokarlarda dahi böyle sorun yoktur.

Sebebi ise ilk üretilen araçlardan birileri oluşu. Araçlar alındıktan bir kaç ay sonra alt kapı demirlikleri çürüdü. İlla farketmişsinizdir. Alt takımları sağlam değil, aks kırılması muhabbeti çok var. Onun dışında içerisinde, boya söküğü olan yerler, çürük olan araçlar var. Motor desen sadece bağırıyor. Aynı yılda üretilen Otokarlarda dahi böyle sorun yoktur.
Yeni kasalarda bu saydığınız sorunlar düzeltildi gibi . 2016 kasalar için size hak veriyorum.

Yeni kasalarda bu saydığınız sorunlar düzeltildi gibi. 2017 kasalar için size hak veriyorum.
Yeni kasa da koltuklar güzel, süspansiyonları harika. Ancak araç içerisinde motor sanki kucağındaymışcasına gitmek kulak sağlığı açısından hoş değil. Kokpit fena durmuyor, ilk yapılan TR kasalardan daha iyi bir kokpiti olduğu söylenebilir.

Geri
Üst Alt