Eğer doğruysa metrobüsteki Conecto’lar da Kurtköy 2’ye gider, yerlerine sıfır metrobüs alınır.Dün Bir şoförle konuştum , İkitelli garajındaki Citaro G ler yakında hizmete girecek olan Kayabaşı garajına geçebilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Eğer doğruysa metrobüsteki Conecto’lar da Kurtköy 2’ye gider, yerlerine sıfır metrobüs alınır.Dün Bir şoförle konuştum , İkitelli garajındaki Citaro G ler yakında hizmete girecek olan Kayabaşı garajına geçebilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Hayal kırıklığı. Sıfır yeni açılacak garaja milattan kalma otobüs vermek. Otokarları konuşuyorduk birdeDün Bir şoförle konuştum , İkitelli garajındaki Citaro G ler yakında hizmete girecek olan Kayabaşı garajına geçebilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Muhtemelen önce metrobüs alırlar veya otobüs yolu ile beraber AB hibeli otobüs de alabilirlerHayal kırıklığı. Sıfır yeni açılacak garaja milattan kalma otobüs vermek. Otokarları konuşuyorduk birde
Kayaşehir garajı küçük olur garajı metrobüsle doldurmak mantıksız. Çevre illere bakar zaten. Arnavutköy kayaşehir başakşehir vsMuhtemelen önce metrobüs alırlar
Kayaşehir’e Citaro gönderilecekse , Kurtköy 2 ye de Conecto gönderirler ,metrobüsteki boşluğu da yeni metrobüslerle doldururlar diyorum.Kayaşehir garajı küçük olur garajı metrobüsle doldurmak mantıksız. Çevre illere bakar zaten. Arnavutköy kayaşehir başakşehir vs
Kayaşehir e citaro giderse eğer İkitelli deki karsanlar Kurtköy e geçer metrobüsteki Conectolar da İkitelli ye geçerKayaşehir’e Citaro gönderilecekse , Kurtköy 2 ye de Conecto gönderirler ,metrobüsteki boşluğu da yeni metrobüslerle doldururlar diyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.