Bu hangi forum sitesine giderseniz gidin böyledir. Kanun, düzen olmayan yerde kaos çıkar. Kaosun olduğu yerde de forum gelişemez. Ne kadar çok farklı başlık, o kadar çok farklı kişinin dikkatini çekmesi demek.Hayır. Yönetim biziz. Biz olmazsak wowturkey olur mu?
Moderatör tarafından Silinmiştir.Mesaj sayım neden azalmış anlamadım. 150’yi geçmişti, şu an 115.
Birden bu kadar azalması garip ama. Sanki bir konudaki mesajlarım komple uçmuş gibi adeta. Pek önemli değil de garip işte dediğim gibi.Silinmiştir. Moderatör tarafından
Ulaşımdan sorumlu Moderatör Rick Gmires varBirden bu kadar azalması garip ama. Sanki bir konudaki mesajlarım komple uçmuş gibi adeta. Pek önemli değil de garip işte dediğim gibi.
Yüksek ihtimal İETT arıza konusundan kaynaklı.Ulaşımdan sorumlu Moderatör Rick Gmires var
sizde her resim atarken bir . koyarsnız tamamdırYüksek ihtimal İETT arıza konusundan kaynaklı.Galiba resimli mesajlar uçmuş.Tüm mesajlar kısmına baktım çünkü göremedim onları. Ya da sadece görsel olan mesajlar sayılmıyor gibi duruyor işin doğrusu. Çünkü bu mesajlar dursa da tüm mesajlara basınca görünmüyor. Ama aslında varlar.
Ekli dosyayı görüntüle 81969
Karıştı da mevzu işte özetle sadece resim olan mesajlar sayılmıyor artık sanırım.![]()
Gerekli açıklamayı yeni başlık açıp yapmıştımMesaj sayım neden azalmış anlamadım. 150’yi geçmişti, şu an 115.
@Lukes reklam yapıyordu Sabahın Köründe (5:00) Reklamcıyı paketleyen Moderasyon Ekibini Tebrik ederiz.Gerekli açıklamayı yeni başlık açıp yapmıştım
Değerli kullanıcılarımız, talep üzerine sitemizde yer alan ilgili başlıklar (arıza,muayene,deplase ve otobüs 34) mesaja kapatılıp KVKK gereği silinmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Artık bu tarz paylaşımlar olmayacaktır.
- Rick Grimes
- Cevaplar: 0
- Forum: İstanbul Ulaşım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.