Evet, şu an düzeldi.Sadece bugün mü yaşadınız bu sorunu?
Evet, şu an düzeldi.Sadece bugün mü yaşadınız bu sorunu?
Siteye toksiklik katacağını düşünüyorumHer mesajı kaç kişinin görüntülediği yazsa çok daha iyi olmaz mı. Böyle bi özellik gelse harika olurdu bence.
Fiks beğendim ona bile laf söylüyorsun
O zaman tüm mesajlarına beğenmedim atmak lazım
Şaka mısın sen. Hem benim hemde onun yorumuna nasıl katılabilirsin. İnsan net olmalı. Tuhafıma gitti ve sordum.Fiks beğendim ona bile laf söylüyorsun
konuyu zaten enson görüntüleyenler var onların çoğuda her mesajı okuyor zaten.Her mesajı kaç kişinin görüntülediği yazsa çok daha iyi olmaz mı. Böyle bi özellik gelse harika olurdu bence.
Siteye toksiklik katacağını düşünüyorum
Bu arkadaşların tartışmasını önlemek amacıyla çalışan gönüllü moderator ekibi günlerdir nerededir? @Rick Grimes @Nemesis @ArsenFiks beğendim ona bile laf söylüyorsun
Mantıklı bir fikir hem forum içi kavgaları önleyebilirkonuyu zaten enson görüntüleyenler var onların çoğuda her mesajı okuyor zaten.
Bu arkadaşların tartışmasını önlemek amacıyla çalışan gönüllü moderator ekibi günlerdir nerededir? @Rick Grimes @Nemesis @Arsen
2. olarakDüşündürücü emojisi ve
hafif gülen yüz emojisi gelebilir.
Tartışmaya cevaben; Beğenmedim diyen Üyelerin Gözükmemesi sağlanabilir sayı var fakat üyelerin ismi gözükmez üyeye özel ayarlamalardan yapılabilen ayar yapılabilir.
"Altına imzamı atarım" ve "harika fotoğraf" emojilerinin de gelmesi taraftarıyım.2. olarakDüşündürücü emojisi ve
hafif gülen yüz emojisi gelebilir.
“Altına imzamı atarım “ emojisi şu değil mi ?"Altına imzamı atarım" ve "harika fotoğraf" emojilerinin de gelmesi taraftarıyım.
İki arama bölümü var. Hızlı ara ile mi arama yapıyorsunuz yoksa arama işaretinin olduğu detaylı aramadan mı?Arama kısmı iyi çalışmıyor. Mesela iki kelimelik bir şey ararken ilk sıralarda alakasız veya benzer şeyler çıkıyor. Esas aranan 1. sayfanın sonlarında veya 2. sayfada çıkıyor. Site içi arama algoritmasının geliştirilmesi lazım.
Sağ üstteki büyüteç simgesinden aratıyorum.İki arama bölümü var. Hızlı ara ile mi arama yapıyorsunuz yoksa arama işaretinin olduğu detaylı aramadan mı?
Hızlı arama bölümü var ana sayfada. Oradan yapar mısın? İkisi farklı algoritmaya sahip. Ben hızlı ara ile arama yapıyorum hep.Sağ üstteki büyüteç simgesinden aratıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.