Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben sadece 1 şey söylemek istiyorum . Tartışma ya da tahrik olarak algılamak sana kalmış .

Sen gelmeden önceki mesajlara bir bak lütfen . Kavga var mı ? Millet atışmış mı ? Kimse moderatör mesaj siliyor diye “istifa etsin bu mod! “ demiş mi ?
Bazen düşünmek lazım , acaba bende mi problem var ?

Şöyle bir bakarsın , Aaa bunlar güzel güzel takılıyor , ben geldim huzurları bozuldu .
Sen bunu yazan birini görünce , suçu bizde mi arıyorsun ? Yoksa kendinde mi ?
Kendinde aradığını hiç sanmıyorum .

Hayır onlarla güzel konuşuyorsan benimle de güzel konuş o zaman. Evet hata sende. Ben huzuru bozmuyorum hep kendi halimde yazıp çiziyorum.

Olayların en başına gitmen gerekiyor. İlgisiz alakasız bi şekilde bi mahalleye kıyak geçildiği öne sürüldü. Bende bu haksızlığın karşısında durdum. Çünkü gerçek bu değildi. İETT her yerde normal hatları kapatıyor.

Tepkinizi İETT'ye yöneltmeniz gereken yerde başka yere yönetiyorsunuz.

Site yavaş çalışıyor, bazen sayfalar yüklenirken baya bekliyorum, özellikle fotoğrafların yüklenmesinde.
Mobilden bakarken çok uzun sürüyor fotoğrafların yüklenmesi katılıyorum ancak bilgisayarda çok daha hızlı rahatsız etmiyor

Mesaj sayınıza göre çalışıyor. Belirli mesaj sayılarına geldikçe rütbe atlıyorsunuz
Hocam hangi sayıda hangi rütbeye geliyoruz benim gibi bilmeyen herkesin öğrenmesi açısından yazarsanız çok makbule geçer

Hocam hangi sayıda hangi rütbeye geliyoruz benim gibi bilmeyen herkesin öğrenmesi açısından yazarsanız çok makbule geçer
Er Rütbeleri
0-9 Er
10-49 Onbaşı
50-149 Çavuş
150-499 Astsubay

Subay Rütbeleri
500-999 Teğmen
1000-2000 Yüzbaşı
2000-3500 Binbaşı
3500-5000 Yarbay
5.000+ Albay

Ben sadece 1 şey söylemek istiyorum . Tartışma ya da tahrik olarak algılamak sana kalmış .

Sen gelmeden önceki mesajlara bir bak lütfen . Kavga var mı ? Millet atışmış mı ? Kimse moderatör mesaj siliyor diye “istifa etsin bu mod! “ demiş mi ?
Bazen düşünmek lazım , acaba bende mi problem var ?

Şöyle bir bakarsın , Aaa bunlar güzel güzel takılıyor , ben geldim huzurları bozuldu .
Sen bunu yazan birini görünce , suçu bizde mi arıyorsun ? Yoksa kendinde mi ?
Kendinde aradığını hiç sanmıyorum .
Siteyi karıştırıp beş kere atılan bir hesabın kullanıcısının halen adalet araması garibime gidiyor...

Hocam sesinizi herkese duyurma isteğinizi anlıyorum... Fakat neden her şeyde adalet arıyorsunuz ? Keyfinize bakın, takmayın kafaya bunları.

Siteyi karıştırıp beş kere atılan bir hesabın kullanıcısının halen adalet araması garibime gidiyor...
Siteyi siz karıştırıyorsunuz ben değil. Haksız yere atıldım sizin gibilerin atılması gereken yerde.

Haksızlığa uğrayan sen değilsin tamam mı takma kafana demekle olmuyor. 10 kişi bi kişiye zorbalık yapıyor.

Bazı önerilerim var haddim olmayarak.

- Forumda, örneğin otomatik güncelleme olsa, yeni bir konu geldiğinde otomatik en üstte sıralamaya girse, diğerleri bir alta kaysa, ya da bir konuda, yeni bir yorum geldiğinde otomatik eklense konunun en altına, sayfa daha dinamik, kıpır kıpır olsa, F5 derdi bitse, insanlar el ele tutuşsa, hayat bayram olsa mesela...

- Herhangi bir forum sayfasında, sona git ve başa git butonları olsa, alta ve en üste hızlıca gidilse...farenin tekerleği kabak hale gelip kış tekerleklerini takmak zorunda kalacağız gibi...

- İstediğim kendi konularım veya kendi yazdığım yorumlarımı toplu halde bir .txt dosyası olarak çıktı alabilsem iyi olurdu...

- Yazdığımız bir yorumun, istediğimiz bir kelimesini ya da tamamını, vurgulamak ya da algıda seçicilik açısından, farklı bir renk yapabilirsek fena olmazdı...

- Rütbeye göre değişen, daha gösterişli olabilen, kullanıcı profil resimleri çevresine, resim çerçevesi olabilir...

- Yorum silme konusunda zaman kısıtı olmasa iyi olurdu. X'te olduğu gibi isteyenin istediği zaman silmesi konusu. Belki şimdi bir konu hakkındaki fikri x olan biri, yarın x'e sıcak bakmayıp, keşke böyle yazmasaydım deyip silmek isteyebilir.

- Yapılan bir yoruma, sonradan ekleme yapıldığı takdirde, o konu, yeni bir yorum yapılmış gibi, konular başlığının en üstünde olmalı ve konuya tıklandığında nerede değişiklik yapıldıysa o yoruma gitmeli diye düşünüyorum. Sebebi ise, ilk yorumu beğenen bir kardeşimiz, sonradan yapılan ekleme ile belki de anlam bütünlüğü bozulacağı ya da yorumun anlamını farklı bir alana evireceği için, bundan haberdar olmak ve gerekirse tepkisini farklı bir emoji ile değiştirmek isteyebilir .

- Beğen linki altındaki emojilere, yenileri eklenerek ifade durumları daha da zenginleştirilebilir.

Not : Bu ricalarım, eğer ayarlarda mevcut ve ben görmediysem, ya da beceripte yapamadıysam, benim yarım (0,5) akıllı olmamdan kaynaklanıyordur. Madem böyle bir konu başlığı var, hakkını verelim diye düşünmekteyim. Saygılarımla. Teşekkürler...

Son düzenleme:
Uzatmaya gerek yok . Eğer engellenmek istemiyorsanız ( ikinizde ) . Bana kalırsa forum üyeleri burada kimin haklı olduğunu net görüyor .
O yüzden , boşverin . Laf atmayın birbirinize
Abi yeni üye olarak böyle saçma tartışmalar yüzünden gereksiz olay çıkması beni rahatsız etti iki tarafıda tanımam etmem ama geliştirme kanalında kavga etmek yanlış geldi. Bunun için bi kavga kanalı açın bari burası kirleniyor

Abi yeni üye olarak böyle saçma tartışmalar yüzünden gereksiz olay çıkması beni rahatsız etti iki tarafıda tanımam etmem ama geliştirme kanalında kavga etmek yanlış geldi. Bunun için bi kavga kanalı açın bari burası kirleniyor
Kavga kanalı açılması fikrine katılıyorum

Bazı önerilerim var haddim olmayarak.

- Forumda, örneğin otomatik güncelleme olsa, yeni bir konu geldiğinde otomatik en üstte sıralamaya girse, diğerleri bir alta kaysa, ya da bir konuda, yeni bir yorum geldiğinde otomatik eklense konunun en altına, sayfa daha dinamik, kıpır kıpır olsa, F5 derdi bitse, insanlar el ele tutuşsa, hayat bayram olsa mesela...
Belirli sürelerde site kendisini yeniliyor tam ölçmedim. 30 saniye
- Herhangi bir forum sayfasında, sona git ve başa git butonları olsa, alta ve en üste hızlıca gidilse...farenin tekerleği kabak hale gelip kış tekerleklerini takmak zorunda kalacağız gibi...
Bu var iki adet ok işareti olarak ama sitenin en altına (site kredileri ve yasal metnin oraya) atıyor, bu cevap yazma yerine gelecek şekilde düzeltilmeli.
- İstediğim kendi konularım veya kendi yazdığım yorumlarımı toplu halde bir .txt dosyası olarak çıktı alabilsem iyi olurdu...
.
- Yazdığımız bir yorumun, istediğimiz bir kelimesini ya da tamamını, vurgulamak ya da algıda seçicilik açısından, farklı bir renk yapabilirsek fena olmazdı...
Yapabiliyoruz, bilgisayarda iseniz palet simgesinden.
- Rütbeye göre değişen, daha gösterişli olabilen, kullanıcı profil resimleri çevresine, resim çerçevesi olabilir...
Binbaşı gibi rütbelerde nişan arması eklenebilir belki.
- Yorum silme konusunda zaman kısıtı olmasa iyi olurdu. X'te olduğu gibi isteyenin istediği zaman silmesi konusu. Belki şimdi bir konu hakkındaki fikri x olan biri, yarın x'e sıcak bakmayıp, keşke böyle yazmasaydım deyip silmek isteyebilir.
Katılıyorum ama mesaj tam silinmese bile düzenleyip "Mesaj silindi" yazabilirsiniz.
- Yapılan bir yoruma, sonradan ekleme yapıldığı takdirde, o konu, yeni bir yorum yapılmış gibi, konular başlığının en üstünde olmalı ve konuya tıklandığında nerede değişiklik yapıldıysa o yoruma gitmeli diye düşünüyorum. Sebebi ise, ilk yorumu beğenen bir kardeşimiz, sonradan yapılan ekleme ile belki de anlam bütünlüğü bozulacağı ya da yorumun anlamını farklı bir alana evireceği için, bundan haberdar olmak ve gerekirse tepkisini farklı bir emoji ile değiştirmek isteyebilir .
.
- Beğen linki altındaki emojilere, yenileri eklenerek ifade durumları daha da zenginleştirilebilir.
Kesinlikle, hadi yine :D ve :) işaretleri yapılabiliyor kolaylıkla bize düşünme emojisi lazım.
Not : Bu ricalarım, eğer ayarlarda mevcut ve ben görmediysem, ya da beceripte yapamadıysam, benim yarım (0,5) akıllı olmamdan kaynaklanıyordur. Madem böyle bir konu başlığı var, hakkını verelim diye düşünmekteyim. Saygılarımla. Teşekkürler...
Not: "." koyduğum mesajlara bir cevap bulamadım, bütünlük bozulmasın diye ellemedim. İyi gezinmeler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt