Ben tam tersini düşünüyorum. Mesela Hamilton örneğinden devam edelim . Evet , Leclerc belki ondan 2 gömlek üstün performans veriyor ama ben bunu Hamiltonun araca alışamamasına bağlıyorum şahsen . Mercedeste kötü araçta bile güzel işler çıkarıyordu . Fakat Ferrari , her anlamda kötü bir araç . Bunu Leclerc’in pole pozisyonunda başlayıp, 4.bitirdiği yarışta rahatça görebiliyoruz .
Alonso konusuna gelecek olursak eğer , Aston Martin , Newey ile birlikte , Zandvoort’ta uçuyordu . Fp1’de Lance Stroll gibi bir herif 3.geldi ! ( Downforce ağırlıklı bir pist olduğunu hatırlatıyorum )Eğer Newey eşliğinde 2026’da güzel bir araç çıkarılırsa , Alonso’nun WDC’yi alacağını düşünüyorum ben .
Lando’nun DNF’i sonucunda Max 2.liği garantilemiş oldu . Bence çok iyi bir performans gösterdi . Nasıl olsa evinde yarışıyor , onun verdiği özgüvende var .ama araç gerçekten çok kötü . Sürekli dile getirip duruyor zaten . Şampiyona’da 3.olması , onun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor . Aynı araçla bir de Yuki’ye bakın … Podyum’u bırakın , İlk 5’e yakın ne zaman bitirdi şahsen fikrim yok .
VCarb daha iyi performans gösteriyor yarışlarda , Hadjar bunun örneği . Lawson’da fena kullanmıyor . Keşke şu aracı Max’ta denese . Redbull’dan iyi performans göstereceğini düşünüyorum