Tema düzenleyici

Formula 1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sene Mclaren mi çok geliştirdi aracını, yoksa Redbull aracı mı geriledi. Verstapen usta, geçen sene Efonaltıyla ölümüne kapışırken, bu sene traktörle yarışsa, traktör tur bindirmek için arkadan selektör yapacak... 🏎️ 🚜

Lerclerc bir pole pozisyonunu hiç etmeyi başardı .

İki Aston Martin’de ilk 10 içinde bitirmeyi başardı 😍

Bortoleto Sauberi , Mercedes W11’e çevirdi

Max traktör ile ilk 10’da bitirmeyi başardı .

Hamilton puan dışında kaldı , kendi hakkında söyledikleri çok üzücü bu arada :( ( Sıralama sonrası )

Tsunoda 18. Sırada , iki traktör sürücüsü arasındaki farka bakar mısınız ? Max daha iyi Traktör sürüyor .

Norris’in kazanması kötü oldu , kendi adıma söyleyeyim . Şu arkadaşı hiç beğenmiyorum

Katılıyorum Norris'i ve Russell'ı hiç bir zaman sevemedim. Bortoleto 2026'da Audi ile fırtınalar estirecek gibi. Aston Martin 2026'da Adrian Newey ile neler yapacak acaba
🤔

Bortoleto 2026'da Audi ile fırtınalar estirecek gibi. Aston Martin 2026'da Adrian Newey ile neler yapacak acaba
🤔
Kesinlikle öyle . Bortoleto gerçekten çok hızlı şu aracın içinde , audi ile düşünemiyorum .
Aston Martin biraz daha aracını iyileştirse , Newey’le uçuş moduna geçerler . Dünyanın en iyi aerodinamistlerinden biri
Herifin kafasında saç kalmadı aerodinami diye diye

Verstapen kardeş, Hollanda'nın verimli topraklarında, babadan kalma 85 dönüm araziyi, traktör ile sürüp nadasa bıraktığını kapa bildirdi. Bunu duyan İran'ın Traktör takımı, Verstapeni yakın markaja aldığını kapa bildirmeye hazırlanıyor. Redbull usta da durur mu, yapıştırmış cevabı: "Biz zaten enerji içeceğiyiz kardeşim, araba bizim neyimize, içecek ile ilgili bir sorunuz varsa alayım, yoksa Redbull kanatlandırır ona göre..."

2026’da hızlanacaklar merak etmeyin haha 🤣🤣
Traktörden , çim biçme makinasına dönüşecekler
Şaka maka takımdaki iç savaş araçlara ne kadar yansımış gözler önünde
2021 den 24’e kadar mükemmel bir araç var önümüzde , fakat 24’ün başından şimdiye kadar ki araba gerçekten traktör hatta daha kötü . En azından şu araçla bile puan alabilecekleri bir pilotları var ( şimdilik )
Verstappen usta bu sene daha yarış kazanamayız diyor .

Profil resminizden anlamıştım zaten. Max'ın gözünde, 75 silindirli çim biçme makinesine geçmenin verdiği güvene, ben ikna oldum... (y) :D

Max: "Önümüzdeki yıl Traktör Redbull'dayım".
Mclaren bunu beğendi..

Son düzenleme:
Benim profil fotoğrafında redbullu fazla kaçırmış kanatları fazla açılmış 🤣 Uçuş Modunda 😀😀

Keşke mercedese gidebilseydi . Gerçi orda da araç kendine özel tasarlanamayacak sıkıntı orda . Bi umut belki 2026 ta yapılacak araç güncellemeleri ile ilk 2 araç arasında olur RedBull . Şöyle kıran kırana bir şampiyonluk yarışı izleriz . 2021’deki gibi ama işte keşkeeee …

Valla astsubayım, ben bir garip onbaşıyım. Onbaşı maaşı ile kıt kanaat geçinmeye çalışıyorum. Naçizane bende Kağnı Hamilton abimizin, yerine Ferrari'de bir görmek isterdim. Kağnı Hamilton abimiz Şampiyonlar Liginden, Konferans ligine yüksek bir bonservisle transfer olarak, Schumacher abimizi başta üzmekle beraber, sonrasında güldürerek, tedavisine katkıda bulunuyordur diye ümit ediyorum. İnşallah önce ayağa kalkacak, sonra yavaş yavaş düz koşulara başlayacak, hatta inşallah Kağnının yerine pistlere de dönecektir. Allah şifasını verir inşallah.

Mercedese geçmesini bende isterdim, zira devamlı geliştirilen bir araç, şarkısı bile var, "Manitalar inmiyo Mersodan" diye. Şarkısı varsa iyi arabadır bence. Yeni bir heyecan, yeni bir kan olurdu. Zaten önümüzdeki yılda böyle giderse, Hollanda'da traktör kursu eğitmeni olarak ekmeğini kazanacaktır. Adamlar milyonlarca avroyu cukkalıyor, biz de onbaşı maaşıyla... Neyse... ;) 😀 (y)

1754254329445.png

2026 da Max Verstapen'in, yarışacağı takım basına sızdırıldı. İddialara göre Serçedes takımı, Verstapen ile aylık olarak, Asgari ücret+SGK+yol+yemek+3 ayda bir yarım ikramiye karşılığında anlaştı. Verstapen'in tam ikramiyede direttiği, Serçedes takımının ise "Bizde böyle kardeşim işine gelirse, Perez çeyrek ikramiyeye de razı, istersen onu arayalım." dediği ifade edildi.

Ekli dosyayı görüntüle 76216
2026 da Max Verstapen'in, yarışacağı takım basına sızdırıldı. İddialara göre Serçedes takımı, Verstapen ile aylık olarak, Asgari ücret+SGK+yol+yemek+3 ayda bir yarım ikramiye karşılığında anlaştı. Verstapen'in tam ikramiyede direttiği, Serçedes takımının ise "Bizde böyle kardeşim işine gelirse, Perez çeyrek ikramiyeye de razı, istersen onu arayalım." dediği ifade edildi.
Şunla en hızlı turu atar ,ilk 10’a girer , 1 tur fark atar norrisle piastriye :) :) 19 yarış kazanır , şampiyonada 150 tur fark atar 2.ye ahaha

Şunla en hızlı turu atar ,ilk 10’a girer , 1 tur fark atar norrisle piastriye :) :) 19 yarış kazanır , şampiyonada 150 tur fark atar 2.ye ahaha
Valla bilemem ama, iddialı takım yani, ben ikna oldum. Arabaya bakıncada ne bileyim. Kralına tur bindirir gibi kudurtucu bir tarzı var. Bunla yarışsın ben kudurmamak için zor tutarım kendimi. Sonuçta serçedes motoru. Hemde AMG. Fulün fulüdür bu. Aks, dingil hepsi de mevcut. Bundan iyisi Tempra SX-AK sanırım. O kadar da uçmasın. Bastımı gaza gider mi gider. Yakışır Max'a. Razıyız...

Untitled-4.jpg

Max ve ikiz kardeşi Fax Verstapen, Serçedes motorunu İstanbul trafiğinde test ettiler. Milyonlarca kişinin yaşadığı bir şehirde, trafiğin bu kadar sakin olması ikizleri mutlu ederken, araçtan duydukları memnuniyet yüzlerine yansıdı. Bu arada ikizlerin takke takması gözlerden kaçmadı...

Geri
Üst Alt