Daha iyi araç verseler çok şeyi başarırdı bence de … Bence işte . Sauber’in vereceği max araç buHulkenberg uzun bir süre sonunda hakkettiği podyum basamağına çıktı.
Daha iyi araç verseler çok şeyi başarırdı bence de … Bence işte . Sauber’in vereceği max araç buHulkenberg uzun bir süre sonunda hakkettiği podyum basamağına çıktı.
Kesinlikle öyle . Bortoleto gerçekten çok hızlı şu aracın içinde , audi ile düşünemiyorum .Bortoleto 2026'da Audi ile fırtınalar estirecek gibi. Aston Martin 2026'da Adrian Newey ile neler yapacak acaba
![]()
Şunla en hızlı turu atar ,ilk 10’a girer , 1 tur fark atar norrisle piastriyeEkli dosyayı görüntüle 76216
2026 da Max Verstapen'in, yarışacağı takım basına sızdırıldı. İddialara göre Serçedes takımı, Verstapen ile aylık olarak, Asgari ücret+SGK+yol+yemek+3 ayda bir yarım ikramiye karşılığında anlaştı. Verstapen'in tam ikramiyede direttiği, Serçedes takımının ise "Bizde böyle kardeşim işine gelirse, Perez çeyrek ikramiyeye de razı, istersen onu arayalım." dediği ifade edildi.
Valla bilemem ama, iddialı takım yani, ben ikna oldum. Arabaya bakıncada ne bileyim. Kralına tur bindirir gibi kudurtucu bir tarzı var. Bunla yarışsın ben kudurmamak için zor tutarım kendimi. Sonuçta serçedes motoru. Hemde AMG. Fulün fulüdür bu. Aks, dingil hepsi de mevcut. Bundan iyisi Tempra SX-AK sanırım. O kadar da uçmasın. Bastımı gaza gider mi gider. Yakışır Max'a. Razıyız...Şunla en hızlı turu atar ,ilk 10’a girer , 1 tur fark atar norrisle piastriye![]()
19 yarış kazanır , şampiyonada 150 tur fark atar 2.ye ahaha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.