Tema düzenleyici

Formula 1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Estafurullah teğmenim, ben Max'ın bütün rekorları alt üst etsin istiyorum. Rekorlar kırılmak içindir. Ama yaş aldıkça bu ihtimal zayıflıyor. Zamanında Montoya, Alonso, Raikonen gibi gariban pilotları destekledim. Biraz Alonso tebessüm ettirdi işte. Sonra düşündüm, gözüm açıldı ve yüksek bir bonservisle Max'a transfer oldum. Ama fakirin yüzü gülür mü? Max'ta UCL'den, Konferansa koşarak gitmek için, her yarışta, meşhur traktörü ve kanatlı sponsoru ile Pol pozisyonunda başlıyor...
Şimdi Max McLaren'de olursa nasıl olur ki astsubayım

18. sırada başlayıp, podyuma çıktığı, hatta 1. olduğu zamanlardan, polde başlayıp, 10. turda, 4.den 20 saniye fark yediği zamanlara, çok geliştirdi kendini çook. Traktör hastası...
Traktör dediğiniz gibi en büyük etken , ferrarinin 2014’te yarıştığı F14 T miydi neydi , resmen bu araca benziyor . Aynı anda hem oversteer hemde understeer yapabilen bir araç…
Bence gayet iyi yarışıyor şu araca rağmen , newey’de gittikten sonra iyice battılar . Max gittikten sonra bu takımın hiçbir anlamı kalmayacak …
Serçedes’e gidebilseydi ne olurdu acaba ? Bunu , söylentiler çıktığından beridir merak ediyorum . Birgün o siyah - mavi suitle görmek isterim . Kazanması mühim değil , yarışsa bile yeter . Russel’ı at gitsin , max’i al yahu . Osama bin Russel çok yetenekli değil bence

Traktör dediğiniz gibi en büyük etken , ferrarinin 2014’te yarıştığı F14 T miydi neydi , resmen bu araca benziyor . Aynı anda hem oversteer hemde understeer yapabilen bir araç…
Bence gayet iyi yarışıyor şu araca rağmen , newey’de gittikten sonra iyice battılar . Max gittikten sonra bu takımın hiçbir anlamı kalmayacak …
Serçedes’e gidebilseydi ne olurdu acaba ? Bunu , söylentiler çıktığından beridir merak ediyorum . Birgün o siyah - mavi suitle görmek isterim . Kazanması mühim değil , yarışsa bile yeter . Russel’ı at gitsin , max’i al yahu . Osama bin Russel çok yetenekli değil bence
Bizim yeni sanayideki Münür ustanın hangarına çekelim aracı, taksın ona 16 silindirli, 4 tane Bugatti motoru, dizsin onları halk ekmek kuyruğu gibi yanyana, motorlar çekme karavan gibi arkadan gelsin, atsın onu piste, vursun kırbacı, vursun kırbacı, polden başlasın, daha birinci turda, güvenlik aracı pistten çıkmadan, arkasından gelip selektör yapmazsa, her turda Mclarenlere 10 saniye fark atıp, 10.turda, tur bindirmezse, bende damalı bayrak olup, rüzgarda salınayım, o kadar iddialıyım...

Yorumsuz...

1234.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt