Kerem Aktürkoğlu'nun bir ihtimale göre Fenerbahçe'ye transfer edileceği söyleniyor.
Beşiktaş’a gelmesini isterdim. Sol kanatta adam yok. Sezona kanatsız girmekten iyiydi.![]()
Kerem Aktürkoğlu'nun bir ihtimale göre Fenerbahçe'ye transfer edileceği söyleniyor.
Aynı durum fenerde de var amaBeşiktaş’a gelmesini isterdim. Sol kanatta adam yok. Sezona kanatsız girmekten iyiydi.
Beşiktaş kadar değilAynı durum fenerde de var ama![]()
Talisca aynı yerde oynamıyor ki.Alsınlar iyi olur ama Talisca'da var nasıl olacak ? Kadro çok ofansif olacak bunu kaldırır mı?
Kalecisini de iyi almalı,Transfer döneminin bitmesine daha var, belki kanatlara'da bir transfer yapılabilir ama bekleyip göreceğiz.
kaleci,kanatlar ve en nesry yerine bir forvetKalecisini de iyi almalı,
E Duran oynamayacak mı,kaleci,kanatlar ve en nesry yerine bir forvet
çok ağır ve ayaklarına hakim değil 4-5-1 oynuyabilir bu sene ama 35000 euro teklif geldi satılmadı onun yerine o paraya ondan iyisi alınabilirdiE Duran oynamayacak mı,
Fener 4-5-1 oynayabilir bu sene
Fenerin sağ kanata "gepgenç" takviye önerisiçok ağır ve ayaklarına hakim değil 4-5-1 oynuyabilir bu sene ama 35000 euro teklif geldi satılmadı onun yerine o paraya ondan iyisi alınabilirdi
Stopere de yine böyle Afrika asıllı Fransız var, o da 2008'li ve Leverkusen'de oynuyor, değeri 2 Milyongibi gibi örnekleri artırabilirz genç dinamik oyuncular taraftar desteğiyle birlikte sağlıyacağı katkıyı düşünebiliyomusunuz bizim iyi yanımızda bi futbolcuyu kolay kolay küstürmüyoruz elzem hatalar yapmadıkça
Maalesef ki olmaz, adamlar çok formda, fener bu sene de UEL'de olur“Sizce bugün Hollanda’dan mutlu döner miyiz?
benim umudum varMaalesef ki olmaz, adamlar çok formda, fener bu sene de UEL'de olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.