Uçuk olur mu bilmem ama Fenerbahçe o kuradan 21 puan alırNet ilk 8 lazım bence bu kuradan
Baskete gömerse basketin galatasarayı olur ambargo koyarFenerbahçe futbol branşını kapatıp ondaki parayı başka branşlara gömmeli
Bende bakicam o ise yarin karsilastiririzFenerbahçe adına en değerli XI'sını revize ediyoruz......
Bütçe =175.000.000 €
Yarına kuracağım ben internet sıkıntılıBende bakicam o ise yarin karsilastiririz
175 milyon kullanman lazım kural öyleFenere 300 milyona kadro krpurdum rotasyona bile para kaldi
Kaleci: Guillaume restes 20 milyon
Sol Bek: Diego Dalot 30 milyon
Stoper: Yasin Ozcan 7.5 milyon
Stoper:Gonçalo Inacio 45 milyon
Sag Bek: Hector Fort 10 milyon
Merkez Orta Saha: Weston McKennie 22 milyon
Merkez Orta Saha: Nico O'reilly 18 milyon
Ofansif Orta Saha: Can Uzun 18 milyon
Sol Kanat: Kerem Akturkoğlu 25 milyon
Sag Kanat:Giualino Simione 35 milyon
Santrafor: Goncalo Ramos 40 milyon
Santrafor Elye wahi 22 milyon
Taktik:4-3-4
Aman bosver hayal bunlar oyuncularin cogu fenere gelmez zaten hepimiz biliyoruz175 milyon kullanman lazım kural öyle
Ben bi kurayım da sen de Copilota başarısını sorarsınAman bosver hayal bunlar oyuncularin cogu fenere gelmez zaten hepimiz biliyoruz
@AtabeyKaleci = Vanja Milinković-Savić (16 Mil.€)
Sol Bek = Tyrell Malacia (8 Mil.€)
Sol Stoper = Jérémy Jacquet (10 Mil.€)
Sağ Stoper = Abdülkerim Bardakçı (7 Mil.€)
Sağ Bek = Héctor Fort (10 Mil.€)
Sol Orta Saha = Can Uzun (18 Mil.€)
Sağ Orta Saha = Andy Diouf (15 Mil.€)
Sol Kanat = Tyrique George (10 Mil.€)
Sağ Kanat = Yunus Akgün (14 Mil.€)
Sol Santrafor = Endrick (35 Mil.€)
Sağ Santrafor = Nick Woltemade (30 Mil.€)
Evet kadronun yarısı iki adamdan oluşuyir gibi ama
Ali Koç camiayı futbolda şampiyon edene dek kazanamaz. Şampiyon etse dahi ali koça rağmen şampiyon olduk diye düşüneceklerMourinho Kovuldu
Fenerbahçe adına aslında Mourinho ile yolların ayrılması, kibar tabirlerle “sözleşme feshedildi” gibi diplomatik bir açıklamadan öte, daha dobra bir çıkışla duyurulmalıydı. Zira Portekizli teknik adam geldiğinden beri sürekli kendini kulübün üstünde gören, basına karşı şımarık tavırlarıyla dikkat çeken bir profil çizdi. Bu noktada Ali Koç’un, her ne kadar kendi döneminde büyük başarısızlıklar yaşamış olsa da, “Evet, ben Mourinho’yu kovdum” diyebilmesi camiaya özgüven ve netlik kazandırırdı. Çünkü Mourinho’nun ağırlığına karşı dik durmak, aslında Fenerbahçe’nin marka değerini koruyan bir hamle olurdu. Bir anlamda bu ayrılık, Fenerbahçe için bir kayıp değil; tam tersine, otorite boşluğunu dolduracak, kulübün kendi itibarını savunan bir gelişme oldu.
Bu kadro Atabey 175 milyon euro sınırına sadık kalınarak kurulmuş ve scout mantığıyla şekillendirilmiş yüksek potansiyelli bir yapı. Toplam piyasa değeri yaklaşık 183 milyon € civarında olsa da, bonservis pazarlıkları ve yaş avantajlarıyla bu sınırın altına çekilebilir. Şimdi bu takımın başarı potansiyelini turnuva bazında analiz edelim:
Güçlü Yanlar | Zayıf Yanlar |
---|---|
Genç ve gelişime açık kadro | Tecrübe eksikliği (özellikle Avrupa’da) |
Derinlik sınırlı – sakatlık riski | |
TFF limitine uyumlu | Lider karakter eksikliği olabilir |
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.