Tema düzenleyici

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsanın gözleri Haldun Ağabey'i arıyor bu başlıkta 🙄🙄

Asıl maç

Fenerbahçe-Feyenoord
Ş.L 3.Ön eleme turu maçı
İlk maç 5 Ağustos'ta, Hollanda'da
Rövanş 12 Ağustos'ta, Kadıköy'de
çok zor olcak portekiz kampı pek iç açıcı değil transfer yok doğru düzgün

O durum öyle, ligi 3.bitirdiler ama azman gibiler, Fener 1 sene daha ŞL müziğine hasret kalacak,demedi demeyin, sonunuz Avrupa Ligi, ama bu kez bir Yarı final hedefli
konu fener olunca hiç birşey kestiremiyorum feyenoordu geçer bi sonraki tur 5.lig takımına elenir kestiremiyorum :)

konu fener olunca hiç birşey kestiremiyorum feyenoordu geçer bi sonraki tur 5.lig takımına elenir kestiremiyorum :)
Orası bizde daha karmaşık, Arda hocam bizi çözecekmiş, oğlum bizi İsviçreli bilim adamları çözemedi hangi distopyada bu?

Galatasaray'da Burak Elmas başkan olduğunda yaptığı yanlış hareketler ile 1 yıl içinde kovuldu. Fenerbahçe Ali Koç'u 2020 veya 2021 de görevine son vermeliydi, geçen her gün Ülkemiz futbolu ve Fenerbahçenin toparlanması daha da zorlaşıyor.

Galatasaray'da Burak Elmas başkan olduğunda yaptığı yanlış hareketler ile 1 yıl içinde kovuldu.
3 yıl bile uzun bir süre; Fenerbahçe ve Galatasaray için bu geçerli olabilir, ancak Beşiktaş için aynı şeyi söyleyemiyorum. İç karmaşalarını düzeltmesi gerek.

Geri
Üst Alt