Tema düzenleyici

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1754509431092.png

1-0 Kendi kalemize attığımız gol ile gerideyiz :(

Sonlara doğru topladı biraz. Adamlar da iyi atak yapıyorlar.

Ali koça müşteri lazım anlaşılan, basket kombinesi için bile bu fahiş fiyatlar varsa futboldaki kombine fiyatlarını düşünemiyorum. 850 bin liraya daha güzel yatırımlar yapılır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250807_102601_Instagram.jpg
    Screenshot_20250807_102601_Instagram.jpg
    359.3 KB · Görüntüleme: 13

Al işte olacağı buydu BAE ye gitmiş . Orada bir iki frikik atar rahatına bakar .​

"Atlético Madrid'e gidiyor demişlerdi, Fenerbahçe'nin gönderdiği yıldız soluğu BAE'de aldı​

Fenerbahçe'de tartışmalı şekilde gönderilen Tadic'in yeni adresi belli oldu. Atlético Madrid'e gideceği iddiaları ortaya atılan yıldız oyuncunun yeni adresi Birleşik Arap Emirlikleri oldu."​

Al işte olacağı buydu BAE ye gitmiş . Orada bir iki frikik atar rahatına bakar .​

"Atlético Madrid'e gidiyor demişlerdi, Fenerbahçe'nin gönderdiği yıldız soluğu BAE'de aldı​

Fenerbahçe'de tartışmalı şekilde gönderilen Tadic'in yeni adresi belli oldu. Atlético Madrid'e gideceği iddiaları ortaya atılan yıldız oyuncunun yeni adresi Birleşik Arap Emirlikleri oldu."​

Emekli maaşı dirhem dirhemine tutmazsa eklem ağrılarinı bahane eder oynamaz artık

Rahmetli Hıncal Uluç hayatta olsaydı bu Mourinho efendi için neler söylerdi Kimbilir. Tahmin edebiliyorum . Hadsiz,küstah diye söze başlardı . sinirden kolları titreyerek dümdüz giderdi .

Rahmetli Hıncal Uluç hayatta olsaydı bu Mourinho efendi için neler söylerdi Kimbilir. Tahmin edebiliyorum . Hadsiz,küstah diye söze başlardı . sinirden kolları titreyerek dümdüz giderdi .
Dalga geçmek gibi olmasın, toprağı bol olsun, ismi gibi hıncını alırdı, biz gibi..

Muhtemelen Fenerbahçe burada 13-14 puan toplar
. Bence gayet iyi kura .

Fenerbahçe'nin tüm rakipleri;

• Aston Villa
  • Dinamo Zagreb (D)
  • Ferençvaroş
  • Plzen (D)
  • Nice
  • FCSB (D)
  • Stuttgart
  • Brann (D)

Geri