Hocam 21.30 gibi girebilirim umarım dışarı çıktım alışverişeHocam 21 gibi hala oyunda olursanız gelebilirim.
Hocam 21.30 gibi girebilirim umarım dışarı çıktım alışverişeHocam 21 gibi hala oyunda olursanız gelebilirim.
Bi ben eksiğim ya,Ben de girdim şuan
Emin olun klavye iyi ama direksiyon setli daha iyi viraj dönüyor dağ yolları klavyeyle aşılamıyorSteam'de ara ara indirime giriyor. Bir ara indirip denemeyi düşünüyorum. Direksiyon seti vs yok klavye,fareden ne kadar zevkli olur bilemiyorum.
Konvoy adminliğinden çekiliyorum devre Arsen hocamızındırKonsola gelsin aranıza katılcam![]()
EstağfurullahKonvoy adminliğinden çekiliyorum devre Arsen hocamızındır
Zaten en ustamız @Gebzeli hocam ve @semihkutluk hocam sanırım ben 3. YümEstağfurullahKonvoyda ben acemi takılırım sizle
![]()
Ben artık klavye yerine direksiyonu mouse ile kontrol ediyorum bu şekilde alışınca daha zevkli oluyor.Emin olun klavye iyi ama direksiyon setli daha iyi viraj dönüyor dağ yolları klavyeyle aşılamıyor
Hocam bende bi ara öyle yapıyordum ama klavyenin keyfi ayrı oluyorBen artık klavye yerine direksiyonu mouse ile kontrol ediyorum bu şekilde alışınca daha zevkli oluyor.
Yok ya artık klavye hoşuma gitmiyor, tık tık basarak direksiyon çevirmek kötü geliyor. Sadece sağa sola döndürmek için fareyi kullanıyorum, gaz fren için de fareye alışmaya çalışıyorum ama çok zorluyor şu anda klavye ile idare ediyorum.Hocam bende bi ara öyle yapıyordum ama klavyenin keyfi ayrı oluyor
Anladım hocam, belki ben BeamNg'ye alıştığım için de olabilir, elim sürekli kısayollarda çünkü.Yok ya artık klavye hoşuma gitmiyor, tık tık basarak direksiyon çevirmek kötü geliyor. Sadece sağa sola döndürmek için fareyi kullanıyorum, gaz fren için de fareye alışmaya çalışıyorum ama çok zorluyor şu anda klavye ile idare ediyorum.
Going East dlc'si mi vardıBen bu oyunda İstanbul'dan Avusturya Klagenfurt kentine çok yolculuk yapmışımdır.
Hocam tam da dışarıya çıkacakkenAktifler gelsin konvoy açıyorum
Konvoyoğulları
Şifre = C@lais
Evet aynısı yazın
Ben de kapattım zatenHocam tam da dışarıya çıkacakken![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.