Tmp oynayan var mı aranızda D-C yolunda
Olmaz mı hocam, o yol candır. Açarsın arkaya hüzünlü müziğini gidersin.Tmp oynayan var mı aranızda D-C yolunda
Bir ruh ikizim daha bulunmuşturOlmaz mı hocam, o yol candır. Açarsın arkaya hüzünlü müziğini gidersin.
Calais çıkışı ışığıdır, aradaki tren trafiğidir, bunlar olmazsa olmaz.Her ETS girdiğimde 1 doz almadan edemiyorum.
Bende var (crack ama çaktırmayın)Sende çıkmayanlar hariç tüm DLC'ler mevcut mu? Harita modlu oynayabilmen için hepsine sahip olmak zorundasın. En son çıkan Greece DLC de dahil buna.
@Atabey ne zaman cracksız oyun indirmediği oyun yokBende var (crack ama çaktırmayın)
Babamdan öğrendim@Atabey ne zaman cracksız oyun indirmediği oyun yok
Aynı benim babamBabamdan öğrendim![]()
Babanı vereyim mi SİBERAY'a çocuk adamBabamdan öğrendim![]()
Aynı benim babam
2 etti var mı arttıran dostlarBabanı vereyim mi SİBERAY'a çocuk adam
Babanı vereyim mi SİBERAY'a çocuk adam
Norfolk Adasına kaçıyorum @Karatas10u da alıyım2 etti var mı arttıran dostlar
Yamyamlar yemesinNorfolk Adasına kaçıyorum @Karatas10u da alıyım
Hocam bugün değil ama size bir gün konvoy ismi versem katılır mısınız @Gebzeli ileOlmaz mı hocam, o yol candır. Açarsın arkaya hüzünlü müziğini gidersin.
Calais çıkışı ışığıdır, aradaki tren trafiğidir, bunlar olmazsa olmaz.Her ETS girdiğimde 1 doz almadan edemiyorum.
Müsait olursam katılırım hocamHocam bugün değil ama size bir gün konvoy ismi versem katılır mısınız @Gebzeli ile
Ben de oynuyorum müsait olursam katılabilirim.Müsait olursam katılırım hocam
Tabii ki,Ben de oynuyorum müsait olursam katılabilirim.
Bende gelirim belkiTabii ki,
8 kişi toplasak ne iyi olur
Aklıma Recep İvedik teki korsan CD ci geldi.Babanı vereyim mi SİBERAY'a çocuk adam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.