Tema düzenleyici

Euro Truck Simulator 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Steam'de ara ara indirime giriyor. Bir ara indirip denemeyi düşünüyorum. Direksiyon seti vs yok klavye,fareden ne kadar zevkli olur bilemiyorum.

Steam'de ara ara indirime giriyor. Bir ara indirip denemeyi düşünüyorum. Direksiyon seti vs yok klavye,fareden ne kadar zevkli olur bilemiyorum.
Emin olun klavye iyi ama direksiyon setli daha iyi viraj dönüyor dağ yolları klavyeyle aşılamıyor

Hocam bende bi ara öyle yapıyordum ama klavyenin keyfi ayrı oluyor
Yok ya artık klavye hoşuma gitmiyor, tık tık basarak direksiyon çevirmek kötü geliyor. Sadece sağa sola döndürmek için fareyi kullanıyorum, gaz fren için de fareye alışmaya çalışıyorum ama çok zorluyor şu anda klavye ile idare ediyorum.

Yok ya artık klavye hoşuma gitmiyor, tık tık basarak direksiyon çevirmek kötü geliyor. Sadece sağa sola döndürmek için fareyi kullanıyorum, gaz fren için de fareye alışmaya çalışıyorum ama çok zorluyor şu anda klavye ile idare ediyorum.
Anladım hocam, belki ben BeamNg'ye alıştığım için de olabilir, elim sürekli kısayollarda çünkü.

Ben bu oyunda İstanbul'dan Avusturya Klagenfurt kentine çok yolculuk yapmışımdır.

Kurt egzoz modu bile kullandığım oldu.
Zamanında bilgisayar varken.
Steam'de oyunu satın almıştım.

Geri
Üst Alt