Parolalıları secmiyor olabilirsin
Gene de çıkmıyorda siz oluşturun derimParolalıları secmiyor olabilirsin
İleri Seviye Filtrelerden değiştir onu
Ben baktım Manuel'de de yokuz hayaletbi manuel arayim
Ben baktım Manuel'de de yokuz hayalet
Ben şifresiz yapayım bi ama 3 kişilik konvoy olsun belki biri daha gelirBen baktım Manuel'de de yokuz hayalet
Ya da tamam siz açın ne değişir ki, ben açıyorum o zamna
GirdimDerneği WoW
Şİfre: merhaba_wow
şifre yanlış ise ilk M büyük
Hocam bende bi ara öyle yapıyordum ama klavyenin keyfi ayrı oluyor
Almayı çok istiyorum ama maalesef çok pahalılar.G29’a geçiş yapan herkes daha önce bu oyunu oynamadığını düşünecekBambaşka bir şey
Hocam ben de oynamak isterim ama okul dönemi yaklaşınca yavaştan oyunları bırakıyorumBu arada dlc öneri olarak KESİNLİKLe Greece ve West Balkans'ı öneririm
Bu ikilinin yanına Road To The Black Sea gelirse 18$ ediyor, rahat bir seyahat eden olursa beklerim bu dlc'lerle
Ben Türkiye var diye Road to Black Sea'yi aldım ama West Balkans yok. Almayı düşünüyorum o zaman topraklarımı birleştiririm.Bu arada dlc öneri olarak KESİNLİKLe Greece ve West Balkans'ı öneririm
Bu ikilinin yanına Road To The Black Sea gelirse 18$ ediyor, rahat bir seyahat eden olursa beklerim bu dlc'lerle
West Balkans ile Slovenya, Hırvatistan,Bosna Hersek,Karadağ,Kosova,Sırbistan,Makedonya ve Arnavutluk'tan geçiyor,Ben Türkiye var diye Road to Black Sea'yi aldım ama West Balkans yok. Almayı düşünüyorum o zaman topraklarımı birleştiririm.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.