Poliklinik 1. durağın poliklinik saatlerindeki halini hiç görmedin herhalde, ben gördüm.Öyle bir şeye gerek yok 533 aynı kalmalı onun yerine Bostanlı İskele - Bornova Metro hattı açılıp Girne - Çevre Yolu güzergahından gidip Westpark'a uğrayabilir.
Poliklinik 1. durağın poliklinik saatlerindeki halini hiç görmedin herhalde, ben gördüm.Öyle bir şeye gerek yok 533 aynı kalmalı onun yerine Bostanlı İskele - Bornova Metro hattı açılıp Girne - Çevre Yolu güzergahından gidip Westpark'a uğrayabilir.
Sizin bahsettiğiniz hat sadece o durağa mı uğrayacak?Poliklinik 1. durağın poliklinik saatlerindeki halini hiç görmedin herhalde, ben gördüm.
18 kasımda polikliniğe gidicem sabah 08.30 da orda olcam yoğunluğu yazarım. Merak ettim yoğunluğuPoliklinik 1. durağın poliklinik saatlerindeki halini hiç görmedin herhalde, ben gördüm.
Dediğim hat Bornova Metro'dan sonra acil ve teknik servise uğramadan doğrudan alt kapıdan Poliklinik 1. durağa girecek, sonra FTR vs. devam edip Westpark'a uğramadan Bornova Metro'ya geri dönecek.Sizin bahsettiğiniz hat sadece o durağa mı uğrayacak?
Ben şubat mart gibi birkaç defa hastaneye gittim 15.00 civarları 532 ve 535 hastaneden çakılıyordu 533 bu hatlara göre biraz daha az dolu oluyordu ama yine kalablıktı 534 boş oluyordu 599 ve 699 da boş oluyordu otobüste 10 15 yolcu oluyordu. Öyle bir kere 599'a binmiştim binerken boştu Muhittin Erener'e girince çakıldı Bayraklı sevgi yoluna kadar öyle gitti.18 kasımda polikliniğe gidicem sabah 08.30 da orda olcam yoğunluğu yazarım. Merak ettim yoğunluğu
532 ve 535 o kadar sık değil ama 533'ün sıklığına gelse boş gider onlar.Ben şubat mart gibi birkaç defa hastaneye gittim 15.00 civarları 532 ve 535 hastaneden çakılıyordu 533 bu hatlara göre biraz daha az dolu oluyordu ama yine kalablıktı 534 boş oluyordu 599 ve 699 da boş oluyordu otobüste 10 15 yolcu oluyordu. Öyle bir kere 599'a binmiştim binerken boştu Muhittin Erener'e girince çakıldı Bayraklı sevgi yoluna kadar öyle gitti.
Bu yüzden 532 seferlerinin 16-18 dk 535'in de 20-25 dk aralığına düşmesi lazım böyle olursa çakılı olmazlar normal kalabalıkla giderler.532 ve 535 o kadar sık değil ama 533'ün sıklığına gelse boş gider onlar.
502 bayağı taşıyor 599 u görmedim502 ve 599 hastaneye yolcu taşıyor mudur?
az yolcu gidiyor, aslında 502-599 yerine 359-662-699'a verilebilir bile.502 ve 599 hastaneye yolcu taşıyor mudur?
502 sanırım hastane - sevgi yolu arasını 599'a göre daha hızlı gidiyor 502'ye hiç binmediğim için bilmiyorum ama 599'da bu mesafe yarım saat sürüyor çok dolaşıyor ve dar sokaklardan mecbur yavaş geçiyor.502 bayağı taşıyor 599 u görmedim
o kadar da değil, 502 14 dakikada, 599 17 dakikada, senin dediğin tempolar dolmuş temposu502 sanırım hastane - sevgi yolu arasını 599'a göre daha hızlı gidiyor 502'ye hiç binmediğim için bilmiyorum ama 599'da bu mesafe yarım saat sürüyor çok dolaşıyor ve dar sokaklardan mecbur yavaş geçiyor.
Güzel hat ama bu şekilde açılmaz Torbalı-Otogar ve Kemalpaşa- Otogar olarak ayrı ayrı iki hat açılabilir.İZTAŞIT HATTI
TORBALI - OTOGAR - KEMALPAŞA
Torbalı - Ayrancılar arası 712 güzergahında ayrancıları gördükten sonra havaalanı - gaziemir - yeşildere - onat tüneli - otogar - pınarbaşı - kemalpaşa osb - ulucak demokrasi universitesi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.