Bence resmiyette olmasa da belediyelerin bu tarz politikalar uyguladıklarını düşünüyorum.Anayasa Mahkemesi bu hükmü iptal etmiştir.
Bence resmiyette olmasa da belediyelerin bu tarz politikalar uyguladıklarını düşünüyorum.Anayasa Mahkemesi bu hükmü iptal etmiştir.
Daha üst mahkemeye taşınırsa belediyenin başı belaya girebilirBence resmiyette olmasa da belediyelerin bu tarz politikalar uyguladıklarını düşünüyorum.
Geçenlerde ESHOT grev yapmadı mı?Hepsini kamulaştırınca grev ortadan kalkmaz mı
Yaptı baya da kötü olduGeçenlerde ESHOT grev yapmadı mı?
517 özellikle Limontepe'den ileriye Uzundere TOKİ'ye devam ettiriliyor.517 yi limontepe son durakta sonlandırırdım.
Neden ki ?517 özellikle Limontepe'den ileriye Uzundere TOKİ'ye devam ettiriliyor.
Ne neden ki?Neden ki ?
TOKİ ye çıktığı için dedim orda 17 var ya zaten neden çıktığını merak ettimNe neden ki?
17 direkt çevre yolundan gidiyor. 517 de ara yerlerden gidiyor.TOKİ ye çıktığı için dedim orda 17 var ya zaten neden çıktığını merak ettim
Lüzumsuz hatları kapatsan bile oradaki araçları yine şehir hastanesi için kullanabilirsin. Örneğin 821 kapat bunu, solo olsa da ver 532 ye. 830 daki araçları al ver 533 e.Şehir hastanesi için en az 100 adet özel otobüs alımı yapardım yaklaşık %90'ı körüklü olurdu böylece şu anki gibi otobüs yetersizliği sorunu olmazdı bu sayede 531'i ve 538'i daha erken açardım ayrıca Evka 3 Metro, Sarnıç Aktarma, Kemer - Otogar hatlarını da açardım, 532'de 534'te 535'te ve 536'da seferleri daha sık yapardım otobüs fazla olduğu için rahat rahat 15 20 dakika aralıklı seferler olabilirdi. Bu şekilde hem şehir hastanesine ulaşım çok rahatlardı hem de diğer hatlar için yeterli sayıda otobüs kalmış olurdu.
Şehir hastanesi için yine yeterli olmaz eshot şehir hastanesi açıldıktan sonra otobüs yetiştirmede baya zorlanmaya başladı şu anda tahminimce toplam 30 araç şehir hastanesine çalışıyor bunlar da çok yetersiz 535 ve 536'da seferler çok az ve daha 531 ve 538 açılmadı. Bu yüzden genel olarak yeni yerleşimler olduğunda veya böyle hastane açıldığında araç alımı şart otobüs kesinlikle gerekiyor.Lüzumsuz hatları kapatsan bile oradaki araçları yine şehir hastanesi için kullanabilirsin. Örneğin 821 kapat bunu, solo olsa da ver 532 ye. 830 daki araçları al ver 533 e.
24 ve 28 i birleştirip güzel bir dağ yolu hattı yapardım.
Keşke bu mümkün olsa mis gibi birçok hatta rahat rahat 10 15 dakika sıklıkta seferler görürüz istediğimiz hatların çoğu açılabilir ama ne yazık ki böyle bir şey hayalEshota 1000 otobüs sl procityleri emekli et sadece Beldeleri yenile temsaları yenile Conectoları yenile 500 körüklü 300 solo 150 midibüs 50 minibüs bitti gitti
500 körüklü almaya eshotun bütçesi elvermez zaten hedeflenen 200 körüklü 350 solo 100 midibüs oda olmadı zaten körüklü maliyeti daha fazla zaten keşke yazdığımız kadar kolay olsaEshota 1000 otobüs sl procityleri emekli et sadece Beldeleri yenile temsaları yenile Conectoları yenile 500 körüklü 300 solo 150 midibüs 50 minibüs bitti gitti
Bornova Metro'dan doğrudan polikliniklere giden bir otobüs hattı açılmalı (2 araçla 8 dakika aralık sağlanır), 533 nolu hatta ise solo otobüs çalışmalı ve Westpark'a uğramalı.Şehir hastanesi için yine yeterli olmaz eshot şehir hastanesi açıldıktan sonra otobüs yetiştirmede baya zorlanmaya başladı şu anda tahminimce toplam 30 araç şehir hastanesine çalışıyor bunlar da çok yetersiz 535 ve 536'da seferler çok az ve daha 531 ve 538 açılmadı. Bu yüzden genel olarak yeni yerleşimler olduğunda veya böyle hastane açıldığında araç alımı şart otobüs kesinlikle gerekiyor.
Öyle bir şeye gerek yok 533 aynı kalmalı onun yerine Bostanlı İskele - Bornova Metro hattı açılıp Girne - Çevre Yolu güzergahından gidip Westpark'a uğrayabilir.Bornova Metro'dan doğrudan polikliniklere giden bir otobüs hattı açılmalı (2 araçla 8 dakika aralık sağlanır), 533 nolu hatta ise solo otobüs çalışmalı ve Westpark'a uğramalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.