bu arada 290'ın Karşıyaka'ya gidişteki son durağı Yıllar, dönüşteki kalkış durağı Bostanlı İskelesibence sayılar halkımızın zihninde yer etmiyor, 200 250 800 gibi "özel" sayılar olmadığı müddetçe
bu arada 290'ın Karşıyaka'ya gidişteki son durağı Yıllar, dönüşteki kalkış durağı Bostanlı İskelesibence sayılar halkımızın zihninde yer etmiyor, 200 250 800 gibi "özel" sayılar olmadığı müddetçe
Yok değil Tınaztepe kalkışlı bindiğimde bostanlı iskelede indirdi son durağı da kalkış durağı da bostanlı iskele.bu arada 290'ın Karşıyaka'ya gidişteki son durağı Yıllar, dönüşteki kalkış durağı Bostanlı İskelesi
748 yıllardır olan bir hat yaklaşık 17-20 senedir var bu hat zaten asarlık,koyundere merkeze bu kadar sık olan başka otobüs yok. Zaten çoğu hat senelerdir var 442 de yaklaşık 15 senedir var zatenbence sayılar halkımızın zihninde yer etmiyor, 200 250 800 gibi "özel" sayılar olmadığı müddetçe
evet bende Tınaztepeden bindim Bostanlı İskelede indimYok değil Tınaztepe kalkışlı bindiğimde bostanlı iskelede indirdi son durağı da kalkış durağı da bostanlı iskele.
800 mantıklı amao biraz sorun oluyor ama şöyleki halkımızda şoföre soru sormayı çok seviyor.
800de karşıyaka iskeleden geçiyormusun kaptan ?
290da bostanlı iskeleden geçermi ?
748de konağa gidermi ?
gibi soruları duyduğumu hatırlıyorum soru işini fazla abartanlar oluyor mesela bir şoförden duyduğum kadarıyla bir amca her gün aynı saatte 442 ye binip her bindiğinde kent hastanesinden geçermi diye soruyormuş.
Hocam hattın uzun zamandır olması herkesin onları bileceği anlamına gelmez ki?748 yıllardır olan bir hat yaklaşık 17-20 senedir var bu hat zaten asarlık,koyundere merkeze bu kadar sık olan başka otobüs yok. Zaten çoğu hat senelerdir var 442 de yaklaşık 15 senedir var zaten
Ankara’da bunun 50 kat daha kötüsünü yaşamıştım. Bu hatların bir de alt hatları gibi bir şeyi var 349-7 gibi, bazen ana hatla alakasız oluyorlar, bazen aralarındaki tek fark birinde öho birinde ego çalışmasıydı. Ankaralılar nasıl bu sistemi çözebilşmişler hayret etmiştim. bir de kızılay metrosunuHocam hattın uzun zamandır olması herkesin onları bileceği anlamına gelmez ki?
Turist olur, şehir dışında yaşayan olur, normalde binmediği hat olur ama o amcanın yaptığı da garipmiş.
Bir de genç yani yaşlı biri sorsa neyse de teknoloji var o kadarPeki 328in Bornova Metro zamanları tabelada kocaman Bornova Metro yazıyor bir tane genç kız gider mi Bornova Metroya dedi şoför bir laflafı ama şoför haklı tabelayı oku bari be
Teknoloji var da, bakmak zorunda değil kiBir de genç yani yaşlı biri sorsa neyse de teknoloji var o kadar
genç insanların sorması biraz garibime gidiyor mesela ortaokul,ilkokul öğrencisi sorsa hadi tamam telefonu varsada interneti falan yoktur benimde yoktu o zamanlarda internetim falan ama lise,üniversite öğrencileri rahatlıkla telefonlarından bakabilirler ben bunu demek istiyorum. Orta yaş kesimi içinde aynı şey geçerli.Hocam hattın uzun zamandır olması herkesin onları bileceği anlamına gelmez ki?
Turist olur, şehir dışında yaşayan olur, normalde binmediği hat olur ama o amcanın yaptığı da garipmiş.
Bütün elektronik cihazlar sadece kullanan kadar akıllıdır. Telefonumun çoğu zaman şarjı bulunmaz.genç insanların sorması biraz garibime gidiyor mesela ortaokul,ilkokul öğrencisi sorsa hadi tamam telefonu varsada interneti falan yoktur benimde yoktu o zamanlarda internetim falan ama lise,üniversite öğrencileri rahatlıkla telefonlarından bakabilirler ben bunu demek istiyorum. Orta yaş kesimi içinde aynı şey geçerli.
İzulaşı eshota katarak grevlerde ne yapmayı düşünüyorsunuzFilodaki BELDE ,Maxi City, Citybus gibi konforsuz araçları, Isuzu NovoCiti life ve Karsan ATAK ile değiştirirdim. Mercedes Benz yeni Conecto kamera aynalı alımı yapardım ve İzulaş'ı ESHOT bünyesine katmak için teklifte bulunurdum.
Hepsini kamulaştırınca grev ortadan kalkmaz mıİzulaşı eshota katarak grevlerde ne yapmayı düşünüyorsunuz
Devlet işçileri de grev yapabilirHepsini kamulaştırınca grev ortadan kalkmaz mı
Devlet Memurları Kanunu 27. Madde Açıklaması Bu madde grev yasağı hakkındadır ve kamu hizmetlerinin aksamamasını sağlamak için konmuştur. Maddenin birinci fıkrasında, Devlet memurlarının greve karar vermeleri, grev tertiplemeleri, ilan etmeleri, bu yolla propaganda yapmaları yasaklanmıştır. (internetten alıntıdır)Devlet işçileri de grev yapabilir
Anayasa Mahkemesi bu hükmü iptal etmiştir.Devlet Memurları Kanunu 27. Madde Açıklaması Bu madde grev yasağı hakkındadır ve kamu hizmetlerinin aksamamasını sağlamak için konmuştur. Maddenin birinci fıkrasında, Devlet memurlarının greve karar vermeleri, grev tertiplemeleri, ilan etmeleri, bu yolla propaganda yapmaları yasaklanmıştır. (internetten alıntıdır)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.