Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
18 kasımda polikliniğe gidicem sabah 08.30 da orda olcam yoğunluğu yazarım. Merak ettim yoğunluğu
Ben şubat mart gibi birkaç defa hastaneye gittim 15.00 civarları 532 ve 535 hastaneden çakılıyordu 533 bu hatlara göre biraz daha az dolu oluyordu ama yine kalablıktı 534 boş oluyordu 599 ve 699 da boş oluyordu otobüste 10 15 yolcu oluyordu. Öyle bir kere 599'a binmiştim binerken boştu Muhittin Erener'e girince çakıldı Bayraklı sevgi yoluna kadar öyle gitti.

Ben şubat mart gibi birkaç defa hastaneye gittim 15.00 civarları 532 ve 535 hastaneden çakılıyordu 533 bu hatlara göre biraz daha az dolu oluyordu ama yine kalablıktı 534 boş oluyordu 599 ve 699 da boş oluyordu otobüste 10 15 yolcu oluyordu. Öyle bir kere 599'a binmiştim binerken boştu Muhittin Erener'e girince çakıldı Bayraklı sevgi yoluna kadar öyle gitti.
532 ve 535 o kadar sık değil ama 533'ün sıklığına gelse boş gider onlar.

502'nin her hastane seferi dolmuyor ama genelde koltuklar dolu olur bir kaç kişi de ayakta gider sadece bir iki kez yoğun kalktığını gördüm ayrıca 502 daha kısa sürdüğü için Manas Bulvarı'ndan ve Sevgi Yolu'ndan daha çok tercih ediliyor hastane için.

502 sanırım hastane - sevgi yolu arasını 599'a göre daha hızlı gidiyor 502'ye hiç binmediğim için bilmiyorum ama 599'da bu mesafe yarım saat sürüyor çok dolaşıyor ve dar sokaklardan mecbur yavaş geçiyor.
o kadar da değil, 502 14 dakikada, 599 17 dakikada, senin dediğin tempolar dolmuş temposu

Eshota 1000 otobüs sl procityleri emekli et sadece Beldeleri yenile temsaları yenile Conectoları yenile 500 körüklü 300 solo 150 midibüs 50 minibüs bitti gitti
Eshot bunların hepsini yarısı yenmiş magnum, sakız paketi ve 50 liradan oluşan bütçesiyle yapmaya çalışırken F336320C-1F3D-4B01-883F-B3EE4AFC83ED.webp

Urlaya iztaşıt getirip 2015 manları 11 ini çakalburnu ve 761 760 hatlarında yine çalıştırırım fakat 10 tanesini Çiğli/aliağa bölgesine transfer ederdim. 835 936 836 837 hatları için kalan 10 tanesini de gaziemir/torbalı bölgesine 795 775 776 798 hatları için gönderirdim araçlar şehiriçinde çalışa çalışa 7 yıl boyunca parça sıkıntısı oldu hep yatarda bu araçlar. Hele 795 için söylüyorum bu ödemiş-torbalı hattının en sevilen arabasıydı. 2013 temsalara 2008 2009 conectolara 2021 otokar kent sololara nal toplatırdı hâlâ 795 te çalışsa o kesin. 2014 solarise bile taş çıkarırdı. Bu araçların farkı da uzak hatlara uygun olması. Uzun yolları rahatça kat eder. Eshotun pamukkale kamilkoçu şimdi şehiriçinde çalışa çalışa yıprandı hatta hurdaya bile ayrılabilir erkenden 2009 procity zaten gidecek 200 solo alımında 2013 temsa zar zor dayanır çünkü kliması berbat titreşimi fazla konforsuz yolculuk sunuyor izmir halkına. 2015 man da titrer ama 2013 temsa kadar rahatsız edici düzeyde değil. Kliması biraz berbat ama 2013 temsa kadar değil. Tek sıkıntı sert süspansiyonu yüzünden sarsıntı yapabiliyor. Ama bir travego neoplan starliner kadar konforlu otobüslerdir. Eshotun yerinde olsam bu araçları 795 te tekrar çalıştırıdım 2013 temsaların 2021 otokar kent soloların yükü azalırdı. İnşallah eshot bu araçlara yedek parça bulup tamir eder ve nankörlük etmeyi bırakır.

İZTAŞIT HATTI
TORBALI - OTOGAR - KEMALPAŞA
Torbalı - Ayrancılar arası 712 güzergahında ayrancıları gördükten sonra havaalanı - gaziemir - yeşildere - onat tüneli - otogar - pınarbaşı - kemalpaşa osb - ulucak demokrasi universitesi.

İZTAŞIT HATTI
TORBALI - OTOGAR - KEMALPAŞA
Torbalı - Ayrancılar arası 712 güzergahında ayrancıları gördükten sonra havaalanı - gaziemir - yeşildere - onat tüneli - otogar - pınarbaşı - kemalpaşa osb - ulucak demokrasi universitesi.
Güzel hat ama bu şekilde açılmaz Torbalı-Otogar ve Kemalpaşa- Otogar olarak ayrı ayrı iki hat açılabilir.

Urla - F.Altay - Konak - Otogar
Seferihisar - Ulamış - F.Altay - Konak - Otogar. Her iki hatta otogar konak arasını onat tünelinden gitmektedir.
Urla hattını belki İYTE ye uzatabilirim öyle bir fikir var aklımda.

Her iki hatta üçkuyular iskeleyi görmeli mi sizce ?

Geri