Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
612 i hattını geri açardım kemalpaşa caddesinden giden oydu diye hatırlıyorum
79 u da açardım ama şöyle son durak yeşilyurt son durak değilde fahrettin altay ( esentepe ) olarak düzenlenlerdim fahrettin altay - yeşilyurt - lozan meydanı
517 yi limontepe son durakta sonlandırırdım.

Karşıyaka'da Latife Hanım sokağını düzenleyip bir şekilde otobüs geçişine uygun hale getirirdim, Girne bulvarından geçen otobüsleri Girne Blv - Atatürk Blv - Doç Dr Bahriye Üçok Blv - Latife Hanım Sk - Girne Blv güzergahında çalıştırırdım böylece otobüsle Karşıyaka izbana, belediyeye, hükümet konağına, adliyeye ve çarşıya ulaşmak çok daha kolay olurdu.
Ayrıca 440 Örnekköy - Bornova Metro, 436 Körfez Mahallesi - Bornova Metro, 448 Onur Mahallesi - Bornova Metro, 347 Postacılar - Bornova Metro hatlarını açardım. Neden açardım çünkü bu mahallelerden çevre yoluna çıkış kolay bu yüzden bu hatlarla Bornova metroya gitmek Halkapınar 2'ye gitmekten daha kolay olurdu metroya gidecekler muhtemelen bu hatları tercih ederdi.

Şehir hastanesi için en az 100 adet özel otobüs alımı yapardım yaklaşık %90'ı körüklü olurdu böylece şu anki gibi otobüs yetersizliği sorunu olmazdı bu sayede 531'i ve 538'i daha erken açardım ayrıca Evka 3 Metro, Sarnıç Aktarma, Kemer - Otogar hatlarını da açardım, 532'de 534'te 535'te ve 536'da seferleri daha sık yapardım otobüs fazla olduğu için rahat rahat 15 20 dakika aralıklı seferler olabilirdi. Bu şekilde hem şehir hastanesine ulaşım çok rahatlardı hem de diğer hatlar için yeterli sayıda otobüs kalmış olurdu.

Şehir hastanesi için en az 100 adet özel otobüs alımı yapardım yaklaşık %90'ı körüklü olurdu böylece şu anki gibi otobüs yetersizliği sorunu olmazdı bu sayede 531'i ve 538'i daha erken açardım ayrıca Evka 3 Metro, Sarnıç Aktarma, Kemer - Otogar hatlarını da açardım, 532'de 534'te 535'te ve 536'da seferleri daha sık yapardım otobüs fazla olduğu için rahat rahat 15 20 dakika aralıklı seferler olabilirdi. Bu şekilde hem şehir hastanesine ulaşım çok rahatlardı hem de diğer hatlar için yeterli sayıda otobüs kalmış olurdu.
Lüzumsuz hatları kapatsan bile oradaki araçları yine şehir hastanesi için kullanabilirsin. Örneğin 821 kapat bunu, solo olsa da ver 532 ye. 830 daki araçları al ver 533 e.

24 ve 28 i birleştirip güzel bir dağ yolu hattı yapardım.

Lüzumsuz hatları kapatsan bile oradaki araçları yine şehir hastanesi için kullanabilirsin. Örneğin 821 kapat bunu, solo olsa da ver 532 ye. 830 daki araçları al ver 533 e.

24 ve 28 i birleştirip güzel bir dağ yolu hattı yapardım.
Şehir hastanesi için yine yeterli olmaz eshot şehir hastanesi açıldıktan sonra otobüs yetiştirmede baya zorlanmaya başladı şu anda tahminimce toplam 30 araç şehir hastanesine çalışıyor bunlar da çok yetersiz 535 ve 536'da seferler çok az ve daha 531 ve 538 açılmadı. Bu yüzden genel olarak yeni yerleşimler olduğunda veya böyle hastane açıldığında araç alımı şart otobüs kesinlikle gerekiyor.

Eshota 1000 otobüs sl procityleri emekli et sadece Beldeleri yenile temsaları yenile Conectoları yenile 500 körüklü 300 solo 150 midibüs 50 minibüs bitti gitti

Eshota 1000 otobüs sl procityleri emekli et sadece Beldeleri yenile temsaları yenile Conectoları yenile 500 körüklü 300 solo 150 midibüs 50 minibüs bitti gitti
Keşke bu mümkün olsa mis gibi birçok hatta rahat rahat 10 15 dakika sıklıkta seferler görürüz istediğimiz hatların çoğu açılabilir ama ne yazık ki böyle bir şey hayal

500 körüklü almaya eshotun bütçesi elvermez zaten hedeflenen 200 körüklü 350 solo 100 midibüs oda olmadı zaten körüklü maliyeti daha fazla zaten keşke yazdığımız kadar kolay olsa

Şehir hastanesi için yine yeterli olmaz eshot şehir hastanesi açıldıktan sonra otobüs yetiştirmede baya zorlanmaya başladı şu anda tahminimce toplam 30 araç şehir hastanesine çalışıyor bunlar da çok yetersiz 535 ve 536'da seferler çok az ve daha 531 ve 538 açılmadı. Bu yüzden genel olarak yeni yerleşimler olduğunda veya böyle hastane açıldığında araç alımı şart otobüs kesinlikle gerekiyor.
Bornova Metro'dan doğrudan polikliniklere giden bir otobüs hattı açılmalı (2 araçla 8 dakika aralık sağlanır), 533 nolu hatta ise solo otobüs çalışmalı ve Westpark'a uğramalı.

Bornova Metro'dan doğrudan polikliniklere giden bir otobüs hattı açılmalı (2 araçla 8 dakika aralık sağlanır), 533 nolu hatta ise solo otobüs çalışmalı ve Westpark'a uğramalı.
Öyle bir şeye gerek yok 533 aynı kalmalı onun yerine Bostanlı İskele - Bornova Metro hattı açılıp Girne - Çevre Yolu güzergahından gidip Westpark'a uğrayabilir.

Geri