Google mapstan konumları girmiştim oluyodu çıkış yok mu ordan yoksa...hem mavişehir izbana hemde çevreyoluna nasıl çıkacak harita üzerinde çizermisiniz ?
Google mapstan konumları girmiştim oluyodu çıkış yok mu ordan yoksa...hem mavişehir izbana hemde çevreyoluna nasıl çıkacak harita üzerinde çizermisiniz ?
ekran fotoğrafı varsa atarmısınız hocamGoogle mapstan konumları girmiştim oluyodu çıkış yok mu ordan yoksa...
Ahmet Kemal Baysak Bulvarıyla Flamingo Caddesi Kesişimindeki metruk ev yıkılıp o 2 cadde birleşirse daha iyi bir rota ortaya çıkabilir ama mavişehir-anadolu caddesi eklenti yolu açılınca oradan giderse daha iyi olurKırmızı yer mavişehir son durak
ben yazmıştım izmirulaşımbaşkenti35 e hatların ek otobüs servisi aldığınıİzbandaki izmirimkartın iptal olmasıyla beraber grevde açılan hatları geri açıp bazı hatlara da ekstra servis koyardım. izmir ulaşım başkenti35 sayfasından öğrendiğim kadarıyla 152 887 508 233 418 543 gibi hatlara ilave servis koncakmış 514 tam açılması gereken vakit ayrıca 515 e de ekstra servis konulur izban grevinde knulmuştu. İzmir halkını yine bir çile bekliyor.
Eski hatlardan olan 400 numarayı mı yazdınız. Bu arada 121 çok iş yapabilir 443 428 446 445 820 gibi hatlardan izbana binip alscanğa gitmek için vapur dışında bir ihtimal daha olarak 121 i görebilir insanlar 508 inde çok iş yapacağını düşünüyorum açıkcası havalimına gir çık yapsa fena olmaz.bende bugün Bostanlı-Menemen hattının açılması için başvuru yaptım
Açılacak ileride inşallah 514 ü açacağız ve yukarıdan 1 tane Halkapınar'a hat getirteceğiz inşallah duyacaklar sesimizi bu sefer514 ün açılmasını için tekrar dan yazdım. fikrimce 514 bostanlı k.yaka salhane yolu h.pınar 2 yeşildere diye devam etmeli. wow turkey olarak hepimiz yazsak belki bir ihtimal açılma ihitmali olabilir mi ?
121 seferleride artacak bence okullar açılınca çoğu çakılı olur kesin 121 körüklü ye döner gibiEski hatlardan olan 400 numarayı mı yazdınız. Bu arada 121 çok iş yapabilir 443 428 446 445 820 gibi hatlardan izbana binip alscanğa gitmek için vapur dışında bir ihtimal daha olarak 121 i görebilir insanlar 508 inde çok iş yapacağını düşünüyorum açıkcası havalimına gir çık yapsa fena olmaz.
izmirulasimbaskenti35 tarafından instada engelliyim çok seviyordum o hesabıben yazmıştım izmirulaşımbaşkenti35 e hatların ek otobüs servisi aldığını![]()
yukarudan dediğiniz tam anlayamadım kusura bakamayın ne demek istedniz?Açılacak ileride inşallah 514 ü açacağız ve yukarıdan 1 tane Halkapınar'a hat getirteceğiz inşallah duyacaklar sesimizi bu sefer
121 seferleride artacak bence okullar açılınca çoğu çakılı olur kesin 121 körüklü ye döner gibi
Nasıl engellendiniz ??izmirulasimbaskenti35 tarafından instada engelliyim çok seviyordum o hesabı![]()
Yukarı kısım yani eskiden gümrük olan hatlar 346 128 342 344 bunları eğer Halkapınar yapmazlarsa ulukent aktarma veya Menemen aktarmadan Halkapınar'a hat açılmalıyukarudan dediğiniz tam anlayamadım kusura bakamayın ne demek istedniz?
Nasıl engellendiniz ??
800 e şimdi hiç sefer yetmicek. Allahtan 830 tüm gün oldu
çok fazla birden post beğendim çok bildirim geldi galiba nasıl engelimi kaldırttırabilirimyukarudan dediğiniz tam anlayamadım kusura bakamayın ne demek istedniz?
Nasıl engellendiniz ??
800 e şimdi hiç sefer yetmicek. Allahtan 830 tüm gün oldu
Sahiplerini tanıyorum o hesabın neden engellendiniz
çok fazla birden post beğendim çok bildirim geldi galiba nasıl engelimi kaldırttırabilirim
instası neBi abim var Ozan ismi sayfanın sahibi ona yazabilirsin istersen Soyadı aklıma gelmiyor ama ismi Ozandı
Ozan ama Soyadını bilmiyorum ben görüşmeyeli 5 6 sene oldu ondan ekli değilinstası ne
Eski bir eshot sefer saatleri sitesinde 121'in çok sık 7 dakikada bir çalıştığını gördüm. O zamanlar 128 295 falan da Gümrük'e gidiyormuş. Belki yine bu şekilde 121'in seferleri sıklaşır zaten kullanışlı olabilecek güzel bir hat.Açılacak ileride inşallah 514 ü açacağız ve yukarıdan 1 tane Halkapınar'a hat getirteceğiz inşallah duyacaklar sesimizi bu sefer
121 seferleride artacak bence okullar açılınca çoğu çakılı olur kesin 121 körüklü ye döner gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.