Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok, direkt Rektörlük durağından sonra Evka 3'e gitmeyecek, Bornova'ya gidecek, oradan Otobana çıkcak, çizemiyorum ama anlatabilmişimdir
Hastanenin orda nerede durucak ring mi yapacak ? Uzun bir hat zaten şöförler hiç dinlenemez ki. Benim dediğim gibi evka3 metrodan kalkip çamkıran durağından sonra 559 gibi gidicek ama hastaneye kadar ara duraklarda durmicak çevreyolu açık olduğu zaman çok bi zaman kaybı yaşancağını sanmıyorum

metrodreaminde Evka-3 Metro - Evka-4 - Şehir Hastanesi - Otogar şeklinde bir hat oluşturdum bence mantıklı olan bir hat hem şehir hastanesine illa ring hat konulacak diye bir zorunluluk yok şehir hastanesi ara durak olarakta kullanılabilir.

metrodreaminde Evka-3 Metro - Evka-4 - Şehir Hastanesi - Otogar şeklinde bir hat oluşturdum bence mantıklı olan bir hat hem şehir hastanesine illa ring hat konulacak diye bir zorunluluk yok şehir hastanesi ara durak olarakta kullanılabilir.
Nasıl bulabilirim ? Ara durak olarak evet güzel olur 608 i şehir hastesini görecek şekilde düzenlenirse iyi olabilir 502 599 699 ara durak zaten.

Nasıl bulabilirim ? Ara durak olarak evet güzel olur 608 i şehir hastesini görecek şekilde düzenlenirse iyi olabilir 502 599 699 ara durak zaten.
https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0
buradan bulabilirsiniz
birde hat hakkında merak ettiğim birşey var bu güzergahla körüklü çalıştırılabilirmi (evka-4 ü bilmediğimden soruyorum)
hattın ege üni hst. yanındaki otobanda maalesef trafiğe takılacağını biliyorum.

Teşşekürler link için. 565 yolundan geçemez diye biliyorum körüklü anca 568 168 yollarından gitmesi lazım.

şimdi güzergahından o dar olan sokağı çıkarttım dar olan yer sosyete parkı durağından önceki ve sonraki yolmuş hattı oraya girmeyecek şekilde düzelttim

Sizden bir rica da bulunmak istiyorum. Bu sitede okudum da hat çok hoşuma gitmişti MENEMEN FAHRETTİN ALTAY metrobüs hattı şehir hastanesini ve otogarı görecek şekilde çizer misiniz. Metrodreamın da ki esbaş- bornava hattı çok güzel olmuş.

Konu sahibi
602, 608 ve 660 şehir hastanesine uğrasa güzel olur. Böylece 531'in açılmasına gerek kalmaz.
Ben bunu buraya yazmıştım bir ara ama sadece 602,608 ve 660 için demistim, 800 ellenmemeli, 830 geri gelirse o da 800'e destekte gitmeli

Konu sahibi
Sizden bir rica da bulunmak istiyorum. Bu sitede okudum da hat çok hoşuma gitmişti MENEMEN FAHRETTİN ALTAY metrobüs hattı şehir hastanesini ve otogarı görecek şekilde çizer misiniz. Metrodreamın da ki esbaş- bornava hattı çok güzel olmuş.
Hocam ben kendi raylı,sistem ağımda çevre kent için metrobüs yapıyorum, şehiriçi hali gelince de oradan geçiririm

Bu arada istanbullular bilir @kısayolunuzunu gibi hocam Methbüsler gişelerden geçebilir mi

121 için bir fikrim var. 121 mavişehiriri görerek yine egekent aktarma merkezine uzatma fikri var. Çevreyolundan anadoluna caddesine bağlanip egekent son durağa gidebilir. 445 443 428 gibi otobuslerden de aktarma yaparak anadolu caddesinden karşıyaka turana da gitmek isteyen yolcular kullanabilir.

121 için bir fikrim var. 121 mavişehiriri görerek yine egekent aktarma merkezine uzatma fikri var. Çevreyolundan anadoluna caddesine bağlanip egekent son durağa gidebilir. 445 443 428 gibi otobuslerden de aktarma yaparak anadolu caddesinden karşıyaka turana da gitmek isteyen yolcular kullanabilir.
hem mavişehir izbana hemde çevreyoluna nasıl çıkacak harita üzerinde çizermisiniz ?

Geri
Üst Alt