533 gibi gidecek yaniYok, direkt Rektörlük durağından sonra Evka 3'e gitmeyecek, Bornova'ya gidecek, oradan Otobana çıkcak, çizemiyorum ama anlatabilmişimdir
533 gibi gidecek yaniYok, direkt Rektörlük durağından sonra Evka 3'e gitmeyecek, Bornova'ya gidecek, oradan Otobana çıkcak, çizemiyorum ama anlatabilmişimdir
Evet aynı533 gibi gidecek yani
Hastanenin orda nerede durucak ring mi yapacak ? Uzun bir hat zaten şöförler hiç dinlenemez ki. Benim dediğim gibi evka3 metrodan kalkip çamkıran durağından sonra 559 gibi gidicek ama hastaneye kadar ara duraklarda durmicak çevreyolu açık olduğu zaman çok bi zaman kaybı yaşancağını sanmıyorumYok, direkt Rektörlük durağından sonra Evka 3'e gitmeyecek, Bornova'ya gidecek, oradan Otobana çıkcak, çizemiyorum ama anlatabilmişimdir
Nasıl bulabilirim ? Ara durak olarak evet güzel olur 608 i şehir hastesini görecek şekilde düzenlenirse iyi olabilir 502 599 699 ara durak zaten.metrodreaminde Evka-3 Metro - Evka-4 - Şehir Hastanesi - Otogar şeklinde bir hat oluşturdum bence mantıklı olan bir hat hem şehir hastanesine illa ring hat konulacak diye bir zorunluluk yok şehir hastanesi ara durak olarakta kullanılabilir.
https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0Nasıl bulabilirim ? Ara durak olarak evet güzel olur 608 i şehir hastesini görecek şekilde düzenlenirse iyi olabilir 502 599 699 ara durak zaten.
Ersoy Caddesi mi 565 yolu ?Teşşekürler link için. 565 yolundan geçemez diye biliyorum körüklü anca 568 168 yollarından gitmesi lazım.
hükümet konağından sonra evka 4 e giden yol çok dar körüklü geçemez ben böyle biliyorum bir sefer de geçtim yol cidden dardıErsoy Caddesi mi 565 yolu ?
602, 608 ve 660 şehir hastanesine uğrasa güzel olur. Böylece 531'in açılmasına gerek kalmaz.Nasıl bulabilirim ? Ara durak olarak evet güzel olur 608 i şehir hastesini görecek şekilde düzenlenirse iyi olabilir 502 599 699 ara durak zaten.
Parkur süresi çok uzar gerek yok 531 ileride açılır otoban kullanınca daha yol kısalıyor öteki türlü trafik sıkıntı602, 608 ve 660 şehir hastanesine uğrasa güzel olur. Böylece 531'in açılmasına gerek kalmaz.
531 kent rehberinden kaldırıldı ...Parkur süresi çok uzar gerek yok 531 ileride açılır otoban kullanınca daha yol kısalıyor öteki türlü trafik sıkıntı
Ben bunu buraya yazmıştım bir ara ama sadece 602,608 ve 660 için demistim, 800 ellenmemeli, 830 geri gelirse o da 800'e destekte gitmeli602, 608 ve 660 şehir hastanesine uğrasa güzel olur. Böylece 531'in açılmasına gerek kalmaz.
Hocam ben kendi raylı,sistem ağımda çevre kent için metrobüs yapıyorum, şehiriçi hali gelince de oradan geçiririmSizden bir rica da bulunmak istiyorum. Bu sitede okudum da hat çok hoşuma gitmişti MENEMEN FAHRETTİN ALTAY metrobüs hattı şehir hastanesini ve otogarı görecek şekilde çizer misiniz. Metrodreamın da ki esbaş- bornava hattı çok güzel olmuş.
Sizde mi metrodreamstan yapıyorsunuzHocam ben kendi raylı,sistem ağımda çevre kent için metrobüs yapıyorum, şehiriçi hali gelince de oradan geçiririm
Bu arada istanbullular bilir @kısayolunuzunu gibi hocam Methbüsler gişelerden geçebilir mi
531in açılmasına hiç gerek kalmadı artık.Böylece 531'in açılmasına gerek kalmaz.
hem mavişehir izbana hemde çevreyoluna nasıl çıkacak harita üzerinde çizermisiniz ?121 için bir fikrim var. 121 mavişehiriri görerek yine egekent aktarma merkezine uzatma fikri var. Çevreyolundan anadoluna caddesine bağlanip egekent son durağa gidebilir. 445 443 428 gibi otobuslerden de aktarma yaparak anadolu caddesinden karşıyaka turana da gitmek isteyen yolcular kullanabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.