Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte öyle olursa 800 gibi ana hat olur 10 dakikada bir çalışması gerekir ama yoğunluğu kaldıramaz zaten körüklü otobüsle de çalışamaz bu yüzden diğer hatlar kapanmamalı.
322, 327, 595, 777, 821'i unutmayalım; dikkat ettiyseniz onları kapanacaklar arasına almadım.

322, 327, 595, 777, 821'i unutmayalım; dikkat ettiyseniz onları kapanacaklar arasına almadım.
Evet ama onların açık kalmasının kuzey için bir faydası olmaz, 595 zaten lojmanlara giren tek hat bu yüzden ya açık kalmalı ya da Çiğli'ye kısaltılmalı ama artık izban da yok bu yüzden 428,820,443,445 gibi hatların kapanması ulaşımda çok büyük sıkıntı yaşatır. Ha belki 128,295 falan Halkapınar'a uzatılırsa o zaman bu hatların kapatılması Menemen - Bostanlı İskele hattının açılması şartıyla bir şekilde idare edebilir.

O gittiğin kadar öde'li ÖHO hattı olur, ve açılırsa 229, 428, 443, 445, 446, 447, 820 numaralı hatlar kapanır, 423 ve 442 numaralı hatlar da Çiğli'ye kısalır.
neden 400 açılırsa hepsi kısalıyor hocam 1 dakikada 1 kalkması lazım bu bütünnn hatların yoğunluğunu alabilmesi için zaten körüklü olmuyor menemende

Fuar zamanları için Kemer hatlarını Basmane'den ring yapardım 912 ve 963'ü de Lozan'a uzatırdım Lozan hatlarının hepsine 951 dahil ek sefer koyardım ekstra olarak 540'ı açardım

873 ü uzundere son durağa sokarak yenitepe evlerine gitmesi daha iyi olmaz mı?

Demokrasi Üniversitesi - Konak
Demokrasi Üniversitesi - Üçyol Metro
Demokrasi Üniversitesi - Semt Garajı
Demokrasi Üniversitesi - Şirinyer Aktarma Merkezi
Demokrasi Üniversitesi - Sarnıç Aktarma Merkezi hatları açılmalı.
Esbaştan da hatta ihtiyaç var ama Sarnıç hattı açılırsa bu hatta gerek kalmaz.
Konak hattı düz Yeşillik Caddesinden gider Konak Tünelini kullanabilir.
Üçyol metro hattı Karabağlar içinden Eski İzmir caddesi boyunca gidebilir.
Şirinyer aktarma hattı 536 gibi çevre yoluna çıkıp gidebilir.

Yapay zeka ve şoför geri bildirimi ile hatların yolcu sayısını ölçer onların nereye gittiği nerde yoğunluk var bunu tespit edip buna göre depar veya normal hat açar ve sefer saatlerini en iyi şekilde bu verilere göre ayarlardım

Demokrasi Üniversitesi - Konak
Demokrasi Üniversitesi - Üçyol Metro
Demokrasi Üniversitesi - Semt Garajı
Demokrasi Üniversitesi - Şirinyer Aktarma Merkezi
Demokrasi Üniversitesi - Sarnıç Aktarma Merkezi hatları açılmalı.
Esbaştan da hatta ihtiyaç var ama Sarnıç hattı açılırsa bu hatta gerek kalmaz.
Konak hattı düz Yeşillik Caddesinden gider Konak Tünelini kullanabilir.
Üçyol metro hattı Karabağlar içinden Eski İzmir caddesi boyunca gidebilir.
Şirinyer aktarma hattı 536 gibi çevre yoluna çıkıp gidebilir.
Demokrasi Üniversitesi'nde bu kadar hatlık talep olduğunu düşünmüyorum ve genel olarak öğrenci servis hattı gibi olurlar.

Esbaş-Üçyol-F.Altay'dan açılacak hatların yeterli olacağı düşüncesindeyim.

Konu sahibi
İztaşıt'ı Aliağa'ya getirip

Aliağa Gemi Söküm-Aliağa İzban (ALOSBİ gibi Lamis'lerden çalıştırabilirdim[İztaşıt hibesine o araçları geçirtirdim]
Ağapark Plajı-Aliağa İzban
Karakuzu-Aliağa İzban hatları açardım

835 ve 837'i D'den C tarifeye geçiş yaptırırdım

Konu sahibi
284 benzeri olarak 514'ü geri açardım

303'ü Konak'tan saat yapıp Heykel'den ringe çevirirdim

548 Bayraklı KYK Yurdu-Semt Garajı-Fuar İzmir hattı açardım

Demokrasi Üniversitesi'nde bu kadar hatlık talep olduğunu düşünmüyorum ve genel olarak öğrenci servis hattı gibi olurlar.

Esbaş-Üçyol-F.Altay'dan açılacak hatların yeterli olacağı düşüncesindeyim.
977 yeterli gereksiz hat gerisi düşüncem o yönde zaten aktarmalı bir sistem içersindeyiz 977 açıldığından beri 1 kere çakılı gördüm sadace
İztaşıt'ı Aliağa'ya getirip

Aliağa Gemi Söküm-Aliağa İzban (ALOSBİ gibi Lamis'lerden çalıştırabilirdim[İztaşıt hibesine o araçları geçirtirdim]
Ağapark Plajı-Aliağa İzban
Karakuzu-Aliağa İzban hatları açardım

835 ve 837'i D'den C tarifeye geçiş yaptırırdım
Aliağa otogar hattı açmaz mıydınız

Geri
Üst Alt