Olmaz olur mu tabiki hakkınız var. Hem dükkan hem de konut alabilirsiniz. Fakat dükkan daha değerli olduğu için pay edilmesi daha farklı olur büyük ihtimalle.Ama o ticari kısımda da hakkımız yokmu mantıken anlamadım
Olmaz olur mu tabiki hakkınız var. Hem dükkan hem de konut alabilirsiniz. Fakat dükkan daha değerli olduğu için pay edilmesi daha farklı olur büyük ihtimalle.Ama o ticari kısımda da hakkımız yokmu mantıken anlamadım
Tam bilmiyorum.en az 30 hisselidir.14.000 m2Arsanız kaç hisseli
29973/3 ve 29973/4 parsellerin ikisi de konut parseli, 24 kat müsaadeli ve 1,75 emsalli.29973/3 parsel ticari + konut mu yoksa sadece konut mu? 2-3 yıl öncesinde bilgi edinme başvuruma 1,75 konut alanı olduğu bilgisi verilmiş. Tapu sorgulama kısmında Çankaya Tapu Müdürlüğü ticaret alanı olduğunu beyan olarak eklemiş. Bu durumda ticari + konut mu oluyor? @RKK
Ekli dosyayı görüntüle 66066
Ekli dosyayı görüntüle 66065
Tapunun verdiği cevap yanlış. Muhtemelen yanlış parsel bilgileri girilmiş.Teşekkür ederim, satın alırken ticari + konut olarak söylenmişti. Tapuda gözüken ticaret alanı ne demek oluyor?
Her birinizin aynı payda hissesi varsa 20 metre yer düşerTam bilmiyorum.en az 30 hisselidir.14.000 m2
Bu 25% pesin, gerisi taksit mi?Ekli dosyayı görüntüle 66078Büyükşehir belediyesi Dodurga'da bulunan Aşağıda attığım yeri yaklaşık 19.000'TL/m2 olarak muhammen bedel göstermiş fakat kaçtan satıldı bilmiyorum 20.000 ya da 22.000'den satılmıştı sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 66079
YUrtdışında olduğum için piyasadaki gerçek rakamlar hakkında maalesef bilgim yok.Mrb arkadaşlar ben ankarada kalmıyorum ve piyasayı da bilmiyorum. şu an Dodurga da gerçek MT kare fiyatları nedir 1.75 ve 2 emsal için soruyorum. Sarı sitedeki rakamlar çok farklı ve içinde dolandırıcı emlakçılar veya gel gel ilanları var. Rkk bey sizin çevreniz var bilginiz var mı acaba.
Büyükşehir ihaleleri öyle mi oluyor bilmiyorum? nerden çıkardınız bu veriyi?Bu 25% pesin, gerisi taksit mi?
Şufa hakkından sizde yararlanabilirsiniz eğer hissenizi büyütmek istiyorsanızYUrtdışında olduğum için piyasadaki gerçek rakamlar hakkında maalesef bilgim yok.
Sadece benim de hissedar olduğum bir ticari parselde 15.000 civarı fiyattan satış yapılmış, onu da gelen şufa yazısından biliyorum.
Biliyorum da maalesef nakit para kalmadı. Aslında elimde yazdan önce yüklü para vardı ancak hanım bu arsa işlerine bir daha giremezsin deyip bütün parayla yazlık aldı. Şu meclis kararı 8-9 ay önce olsaydı süper olacaktı.Şufa hakkından sizde yararlanabilirsiniz eğer hissenizi büyütmek istiyorsanız
Evet, tapuda gösterilen rakamla aynı olmak zorundadır.Şufa için noterden bilgilendirme yapılırken bildirilen bedel ile tapuda gösterilen bedelin aynı olması gerekli mi? Bilgisi olan var mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.