Admin kardeş ya şu ahmeti engelle yada beni engelle artık yoksa ağzımı bozacam ayıp olacak millete tarlaları yiyen alemci arkadaşın zoruna gidiyo seni tarlalarından millet çatır çatır kira yiyecek sende zamanında yediğin hurmaları tırmalatacaksın
Size katılıyorum 1+1 ve 2+1 bölgenin değerini düşüreceği kanaatindeyim.yani garsoniyer olacak.inşallah yanılırım.Merhaba, tekrar belirtiyorum daha önce de belirttiğim gibi tabi ki bizim için yapacak bir şeyimiz yok. Fakat 42 m2 teslim edilen daireler İstanbulda Esenyurt tarafında yapıldı. Şuan İstanbul bölgesinin en ucuz kalan yeri oldu. Umarım yanılıyorumdur, umarım haksız cıkarım. Fakat ileriki dönemlerde Esenyurtun kaderini yaşamasından korkuyorum.
150m² ortalama daire büyüklügu. Daha büyük daha kucuk yapilabilir. Fakat daire sayisi ve toplam insaat alanini geçmemesi lazim. Misal 80m² 2+1 yapiyorsan, 220m² 4+1 yapabilirsin buna karsilik.Haklılık payınızın olduğunu düşünmekle birlikte size tam olarak katılmıyorum. Bahse konu daireler sadece konut+ticaret olan parsellerde geçerli. Geri kalan diğer tüm parsellerde minimumum 150 metrekare zorunluluğu var. Hatırladığım kadarıyla konut+ticari olan parseller toplamın %20-30’u kadar. Ayrıca tüm konut+ticari konutlar 1+1 olmayacaktır. Örneğin Çelikyurt inşaatın projesinde 2+1 dairelerde mevcuttu
sizce dodurgada 2026 yilinda ruhsat alabilen cikar mi ?Altin sat, taşınmaz al dönemine girildi bence. Özellikli 2026 yaz aylarindan itibaren hareketlenme başlayacaktır diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.