Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu parseller değil çevre yolunun dibinde 29970 ve 29973 olması lazım ayrıca Kendi adıma Kooperatif değil adı K ile başlayan hiçbişeye dahil olmam aidatı ek ödemesi davası çevre düzenlemesi kooperatif giderleri bitmez kooperatif başkanlarını yardımcılarını doyuramazsınız yasal soygun sistemi elinizdekindende olursunuz kooperatif yönetimini meslek edinmiş kişiler var 30 40 yıldır kooperatif başkanlığı yapan insanlar var tıpkı sendika esnaf odası başkanları gibi akrabalarını çocuklarını doyuramazsınız iyi örneğini hi görmefim

Bu parseller değil çevre yolunun dibinde 29970 ve 29973 olması lazım ayrıca Kendi adıma Kooperatif değil adı K ile başlayan hiçbişeye dahil olmam aidatı ek ödemesi davası çevre düzenlemesi kooperatif giderleri bitmez kooperatif başkanlarını yardımcılarını doyuramazsınız yasal soygun sistemi elinizdekindende olursunuz kooperatif yönetimini meslek edinmiş kişiler var 30 40 yıldır kooperatif başkanlığı yapan insanlar var tıpkı sendika esnaf odası başkanları gibi akrabalarını çocuklarını doyuramazsınız iyi örneğini hi görmefim
Bana bilgiyi başkan verdi öğleyse yalan bilgi vermiş.sizin söylediğiniz parsel kaçtır kooperatif ve mütahit kimdir görselleri atabilirmisiniz

Bana bilgiyi başkan verdi öğleyse yalan bilgi vermiş.sizin söylediğiniz parsel kaçtır kooperatif ve mütahit kimdir görselleri atabilirmisiniz
Öneki sayfalarda tona yapıın aldığı parsel bilgileri ve fiyatı var bu parsellerde yapacakmış sizşn konuştuğunuz başkan bu kooperatifi başkanımı

Sayın Musvar1 bahsettiğiniz her iki parsel TONA yapının özelleştirme idaresinden ihale aldığı tek tapu parseller. Karıştırmış olabilir misiniz?

Sayın Musvar1 bahsettiğiniz her iki parsel TONA yapının özelleştirme idaresinden ihale aldığı tek tapu parseller. Karıştırmış olabilir misiniz?
Evet özelleştirme idaresinden aldığı parseller ben bu parseller üzerinde üye kaydını yapacağını toplam 100 üye alacağını 30 üyeye ulaştığı şeklinde dıyum aldım ama farklı bir kooperatif olabilir tabi

Bu bahsettiğiniz TONA yapının kooperatifi fakat sayın Alp1’in belirttiği parsel farklı ve Gimat kooperatifinden bahsediliyor.
Murathan bey projenin internet sitesini ya da inşaat firmasını belirtebilir misiniz?

İnternetten baktım şimdi parklife’a
Burası bir kooperatif ancak başka hiç bir bilgiye ulaşamadım.

o degil de ruhsat isleri iyi giden muteahhit bilen taniyan var mi? iceri dosya vermiyorlarmis demisti yukarida biri.
kac ay oldu bir tane pozitif gelisme yok ruhsat konusunda

piknik alanından ilerisi taş ocağına kadar alt yapı beklemeye gerek yok arkadaşlar yakında bir firma alacaatlı parselde inşşata başlıcak dodurga parselleri içinde milyarlık projeler mütahitler alt yapısını kendisi getircek teklifleri bu şekilde firamalar size geldiğinde iletebilirsiniz saygılar

piknik alanından ilerisi taş ocağına kadar alt yapı beklemeye gerek yok arkadaşlar yakında bir firma alacaatlı parselde inşşata başlıcak dodurga parselleri içinde milyarlık projeler mütahitler alt yapısını kendisi getircek teklifleri bu şekilde firamalar size geldiğinde iletebilirsiniz saygılar
ruhsatsiz mi baslayacaak

Denilen doğruysa alacatlı ilk giriş parselden biri ile anlaşmışlar çok büyük firma ile yakında başlayacaklarmış satış ofisini falan yapmaya
Çok güzel haberler bunlar. Çok kalmaz ben de bir iki hafta içinde hepinizin hoşuna gidecek iyi bir haber paylaşacağım.Gruptaki avara Iyice sıkıntıya girmeye başladı. Siz iyi haberler paylaştıkça adamı afakanlar bastı.Yakında grubu terk edecek.😊

Benim de hissedarı olduğum Dr Alo gayrimenkulden aldığımız 29790/1 ve 29938/6 parsellerde sözleşme yapıldı çok güzel projeler yüzde 45 ile anlaşma sağlandı ruhsatın işlemlerinin yaza kadar biteceği ifade ediliyor incelendiğinde yakın bir başka parsel de yörüşme devam ediyor talip olan firma beytepe de devam eden işleri var yaza kadar çok büyük ilerleme olur Dodurga muhtarı 70 80 firma inşaat için bekliyor diyor

Parselde sanırım sizin köylülerinden hissesi varmış sor öğrenirsiniz içeriğini onu biz bilmeyiz muhtemelen sende o bölgenin yerlisisin zamanında alemde yedin bitirdin şimdi olmasın diye çabalıyorsun ama iş işten geçti keşke aklını kullansaymışsın biz ta 3 bin km ötelerden gördük sen kendi köyünden göremedin geleceği üstad :)

Benim de hissedarı olduğum Dr Alo gayrimenkulden aldığımız 29790/1 ve 29938/6 parsellerde sözleşme yapıldı çok güzel projeler yüzde 45 ile anlaşma sağlandı ruhsatın işlemlerinin yaza kadar biteceği ifade ediliyor incelendiğinde yakın bir başka parsel de yörüşme devam ediyor talip olan firma beytepe de devam eden işleri var yaza kadar çok büyük ilerleme olur Dodurga muhtarı 70 80 firma inşaat için bekliyor diyor
yüzdelik çok düşük neden 45 le anlaştınız 48 le bile anlaşmadım ben

Geri