Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu 300 daire banada fazla görundu. 10bin m² 2 emsalden 20bin m² insaat alani eder. Tamami 100m² den 2+1 yapilsa 200 adet çikarki ticaret alani için yer kalmaz. Sadece 200 dairelik proje olur.

emsal en az 2.3 e 2.5 e çıkıyor.Ayrıca 300 daire gerçekten az en az 380 daire falan çıkması lazımdı en az.2+1 evleri 100 m2 yapmıyorlar artık 60 m2 net olacak şekilde 67 m2 bürüt yapılıyor.

Çelikyurt insaatla görüştüm 2+1 6-6.5 milyon arası haziran ayında kazmayı vuracaklarmis , aynı 50 lik bulvarda 3 4 ay sonra 4+1 projeleride varmış onuda aciklicaklarmis

Başkan bu fiyatlara Saraycıkta Bağlıcada projeden daire satıyorlar. 50 lik bulvardan bahsediyoruz. Bana düşük geldi açıkcası.

Bunu lansman fiyatı gibi düşünün lansman fiyatı inşaat başlayana kadar %30-40 daha ucuz olur.Şu an için de daha fazla paraya kimse yatırım yapmaz çünkü bölgede hala bir risk olduğu düşünülüyor daha ruhsat alan firma yok.Saraycık bile olsa saraycıkta bitmiş dairelerle kıyaslamamak lazım şimdiden.Öğrendiğim kadarıyla net 70 m2 de değil 60 m2 civarında bu proje peki Saraycık bölgesinde 60 m2 2+1 dairenin lansman fiyatı nedir

Başkan bu fiyatlara Saraycıkta Bağlıcada projeden daire satıyorlar. 50 lik bulvardan bahsediyoruz. Bana düşük geldi açıkcası.
Haklisinda orada alt yapı şu an binalar dikilmiş çoğu yerde sen seneye ondan sonraki sene de lansman fiyatları görürsün en az 2 3 katı olur rahat ol

Arsa miktarına bakınca 60-65 M2 brüt, net 55 m2 civarı daireler bu projedeki konut görünümlü ofisler. Lansman fiyatı normal, bitmiş hali 9 filan demektir. Lansmandan 2 ay sonra 1 milyon artırırlar fiyatı, kazma vurunca 8 derler.
4+1 projesinde de herhalde 10-11 gibi lansmana çıkarlar, kazma vurunca 12-13 derler. Bitmiş hali 15 gibi olur.

Geri