Fiyat düşük bence 50 lik bulvar için.Çelikyurt insaatla görüştüm 2+1 6-6.5 milyon arası haziran ayında kazmayı vuracaklarmis , aynı 50 lik bulvarda 3 4 ay sonra 4+1 projeleride varmış onuda aciklicaklarmis
Bitmis daire degilki sonuçta şu an arsa 6 ay sonra temeli atılacak 30 36 ay suresi var bitmesi bence normal bitmiş olsa hazır daire 10 11 dediğimiz gibi eder2+1 ler için 9-10 Milyonları görmek gerekirdi diye düşünüyorum.
Haklisinda orada alt yapı şu an binalar dikilmiş çoğu yerde sen seneye ondan sonraki sene de lansman fiyatları görürsün en az 2 3 katı olur rahat olBaşkan bu fiyatlara Saraycıkta Bağlıcada projeden daire satıyorlar. 50 lik bulvardan bahsediyoruz. Bana düşük geldi açıkcası.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.