"Belediye ise oyalamayı bırakıp artık önümüzdeki meclis toplantısında bu işi bitirmelidir. Aksi takdirde dava açan herhalde sadece ben olmam"
Tamam işte bahsettiğim konu da duyum aldığımız, konut büyüklüğü konusunda oynama yapılıp, planın yeniden mahkemelik olması riskine sebep olabilicek şeyler ihtimaliydi.
Çünkü plan notlarında tekrar oynama yapılıp 150 m2 sınırı sulandırılsaydı, yeniden dava açılabilecek hale gelirdi
Şükürler olsun ki o iddiaların hepsi boş çıktı.
Arada bir ay da zaman geçince ben de bununla o ihtimal üzerine belediye içinden oynayan birileri olabileceği şüphesine kapılmıştım ve burada da açıkça yazdım.
Kaldı ki planla oynansaydı ben plana değil, görevi kötüye kullanma suçlamasıyla planda oynamayı teklif edenlere (teklif encümenden geleceği için encümen üyelerine karşı) dava açacaktım.
Neyse ki bir ay sonra iddiaların fos olduğu ortaya çıktı.
Maksadınız ne bilemem, ama edindiğim bilgi, duyum ne varsa hiç çekinmeden paylaşan biriyim.
Daha ne utanacak, ne de geri alacak bir laf etmedim, bir şey yazmadım.
Biraz daha açık konuşacak olursam, bilgi dediğim zaman işin mutfağında, ilgili makamlarda olanlardan eriştiğim bilgidir, duyum ise işin içinde ama mutfağında olmayanların paylaştığı bilgilerdir, onları da teyit ettirip ettiremediğimi açıkça belirtirim.
Bu konuda en yetkili konumdakilerin paylaştığım bilgilerle ilgili tasdik, tebrik hatta teşekkürlerini aracılar vasıtasıyla ilettikleri mesajlar da hala telefonumdaki Whatsapp programında duruyor.
Misal, 2018 senesinden beri kademeli emsalin hukuka aykırı olup eninde sonunda patlayacağını eski Wow Belören forumlarından başlayıp defalarca belirttim, nitekim 3 kere plan iptal oldu.
Dodurga forumlarında da aynısını defalarca belirttim, burasa da aynısı oldu, kademeli emsal iptal edildi.
Bildiğim, emin olduğum şeyi aynen yazarım. Emin olmadığım da ise her defasında henüz teyit ettiremediğimi belirtirim.