Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alamadığıda olucaktır bence vermeyen çok insan var
Henüz vermemiş olanların da kapısını çalacaktır.

Elindeki sözleşmenin zaman aşımı yok nasıl olsa, zaten binlerce kişiden alacağı için uzun sürmesi normal.

Plancı da mahkeme sürecinin bitip 1,75 ve 2 emsallerin kesinleşmesini bekliyordu. Artık önünde hiç bir engel kalmadı.

Ben bu soruşturmayı anlamadım. İdari mahkemenin hangi kararını uygulamamış belediye. Mahkeme kararları belli, belediyenin yaptığı değişiklikler belli. Bir fark gören varsa benide aydınlatsın lütfen.

Bundan fazla yapacağım yorum siyasi olur. Ona da gerek yok şu aşamada.
Benim yorumum:

Mansur Yavaş şu an memlekette açık ara en popüler, en beğenilen şahsiyet, birilerinin uykusunun kaçması normal.

Doğal olarak en büyük tehdit olarak görüldüğü için itibarsızlaştırmak için her şey yapılıyor.

Ancak bu işin başını kapının önüne konmuş malum şahıs ve oğlu çektiği için de komik oluyor 🤣🤣

Henüz vermemiş olanların da kapısını çalacaktır.

Elindeki sözleşmenin zaman aşımı yok nasıl olsa, zaten binlerce kişiden alacağı için uzun sürmesi normal.

Plancı da mahkeme sürecinin bitip 1,75 ve 2 emsallerin kesinleşmesini bekliyordu. Artık önünde hiç bir engel kalmadı.
Fesh etme hakları var ama

Onaylanan imar planı sonrası olması gereken ruhsat alınması ve inşaatların başlaması.
Bu süreçlerle daha çok karşılaşılacağımızı düşünüyorum, manipülasyon kokusu alıyorum, fiyat düşürme maksatlı.
Konunun Mansur Yavaş ile alakası yok ex başgan ve mahdumunun yaptıkları gibi gözüküyor.
Daha önce imar planına itiraz edildi ve Danıştay ve Mahkemeler kararını verdi, kendi adıma yorumum bu.

Ortaya atılacak her bahane fiyatların düşmesi demek, henüz TOKİ ve ÖİB tarafından satılacak 40-50
Dönüm üzeri yer varken, olanlar pek mantıksız gelmiyor!

Benim yorumum:

Mansur Yavaş şu an memlekette açık ara en popüler, en beğenilen şahsiyet, birilerinin uykusunun kaçması normal.

Doğal olarak en büyük tehdit olarak görüldüğü için itibarsızlaştırmak için her şey yapılıyor.

Ancak bu işin başını kapının önüne konmuş malum şahıs ve oğlu çektiği için de komik oluyor 🤣🤣
Sayın RKK,
Bundan birkaç ay önce, bu forumda belediye ve belediye meclisinin görevini yerine getirmediğini, konuyu sürekli ertelediklerini belirterek dava açmayı düşündüğünüzü yazmıştınız.

Geri