Çok sevindim. En azından şu süreçte plancıyla davalık kimse olmasın, parselde de şerh olmaması çok iyi.Çok kişi imzasını verdi o parselde yer sahipleri yani orada sıkıntı yok.

Çok sevindim. En azından şu süreçte plancıyla davalık kimse olmasın, parselde de şerh olmaması çok iyi.Çok kişi imzasını verdi o parselde yer sahipleri yani orada sıkıntı yok.
Çok sevindim. En azından şu süreçte plancıyla davalık kimse olmasın, parselde de şerh olmaması
Hala Altin al dönemi, ancak çok bir zaman kalmadı diye düşünüyorum. Sat dönemi gelince buralar hareketlenir. Simsarlar anca boş boş konuşur. İtibar etmeyin.piyasa o kadar kotu ki artik emlakcilar isi birakti foruma gelmiyorlar artik
ADA PARSEL NE ÜSTAD?Kat karsiligi sözleşme imzalayan bir kaç parseli biliyorum. Firmalar önce işlemlerini tamamlayacaklar ondan sonra ruhsata hazır hale gelince ruhsat başvurularını içeri verecekler diye biliyorum. Benim arkadaşımın parseli kat karşılığı verilmis
Türk konuta yakın 1.75 emsal 48 % vermişler diye biliyorumADA PARSEL NE ÜSTAD?
Tapudan şerhin tam metnini aldiniz miTapuda satış vaadi şerhi var...planci koymuş bazı kişilere tahminim..bu sorun var demekmidir..yoksa olması gereken bisey mıdır.. bilen cevaplarsa seviniriz
Sadece tapu dokumunun altında yazıyor.. üst tarafta hissedarlar...altta serh bilgileri var..o kadar...Tapudan şerhin tam metnini aldiniz mi
Tapu dökümünü e devletten indirebiliyor muyuz acaba?Sadece tapu dokumunun altında yazıyor.. üst tarafta hissedarlar...altta serh bilgileri var..o kadar...
Web tapudan gözüküyor...e devlet ile 2 aşamalı giriş yaparak...wep tapuya girip gorebilirsinizTapu dökümünü e devletten indirebiliyor muyuz acaba?
Çok bir zaman kalmadı; altın saat gayrimenkul al zamanına. YtdBu altının yükselişi nereye kadar sürecek sizce? Önce borsa, sonra faiz şimdi altın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.