Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani aynı parselde ıhlamur inşaat varsa ,diğer hissedarlara ne zararı olabilir ki..burayı anlamadim...hissedar olarak..hisseyi alalı 4 yıl oldu...

Yani plancı paylarını satanlar büyük zarardadır
Bir kaç kere yazmıştım, adamın elindeki iş takipçiliği sözleşmesi. Yani imarı başkası da hatta belediye de yapsaydı, Tolga o sözleşmedeki payı alır (tabii o payların gittiği şahıs Tolga değil).

Imar işi kesin sonuca varınca harekete geçti, şimdi o payları alıyor. Aradan 8-9 sene geçmiş, sözleşmedeki metresi 1.250 lira şimdi yasal faizlerle 20 bini geçmiş durumdadır. Arsası duran verip kurtulur ama o payları ucuza satmış olanlar gerçekten büyük zarar edecekler.

Yani zaten ufak bir iş değil sizi takip eden bu olayları siz kadar bilmeyen biri olarak bile yani o kadar büyük bir ekonomik işi yapan insan araştırmaz mı kendini sağlama almaz mı şimdi burdan külhanbeyi olanlar artık işini halletsin bizler niye hizmet bedeline tamam dedik sözümüzden dönmedik aptal mıydık buyrun çıkın işin içinden bir yandanda üzülmüyorum bizleri enayi yerine koyuyorlardı inşallah kurunun yanında yaş yanmaz tek temennim budur inşaatların başlayacağı artık kesin olarak bittiğini burdanda teyit edebiliyoruz durdu durdu harekete geçtiler

Geri
Üst Alt