Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10.10.2025 tarihinde 29837/9 parseldede 3331 M2 almış ıhlamur enerji öyle az da yer almamış

Kat karsiligi sözleşme imzalayan bir kaç parseli biliyorum. Firmalar önce işlemlerini tamamlayacaklar ondan sonra ruhsata hazır hale gelince ruhsat başvurularını içeri verecekler diye biliyorum. Benim arkadaşımın parseli kat karşılığı verilmis

Kat karsiligi sözleşme imzalayan bir kaç parseli biliyorum. Firmalar önce işlemlerini tamamlayacaklar ondan sonra ruhsata hazır hale gelince ruhsat başvurularını içeri verecekler diye biliyorum. Benim arkadaşımın parseli kat karşılığı verilmis
ADA PARSEL NE ÜSTAD?

bana hergün geliyor kat karşlıgı için firmalar küçük olduğu için gönderiyorum 2 milyar teminat veremeyen gelmesin diyorum

• Beğen
Tepkiler: mmc
Otoban içerisinde Ankara'nın neresi olursa olsun O bölgelerde kat karşılığı %55 in altında yoktur

• Beğen
Tepkiler: Rtb
Tapuda satış vaadi şerhi var...planci koymuş bazı kişilere tahminim..bu sorun var demekmidir..yoksa olması gereken bisey mıdır.. bilen cevaplarsa seviniriz

Bu altının yükselişi nereye kadar sürecek sizce? Önce borsa, sonra faiz şimdi altın...

Geri
Üst Alt