Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arsayi kiraladilar dereler islah edilecek dendi en az 40 adam calisacak dediler kontenyerlar gelecek calisma yapilio suan
Üst taraftaki arsayı da yabancılar almış, otel yapacaklarmış, 100 işçi gelecekmiş dediler, gece tırlarla malzeme indirmişler, havuz kazmaya başlamışlar bile

Otel bana pek mantıklı görünmedi. Hem şehire çok uzak hem de bölge turistik değil.

Bu bahsedilen otel parseli hangisi tam olarak?

Ahmet bey amacınız nedir?
Yine çamurlaşmaya başladı. Bir iki tane daha vardı bunun gibi. Adminler icaplarına baktı sanırım. Bir bu kaldı. Bunun da icabına bakmaları gerekir. Bunların derdi malı değerlemek değil,milletin malını murdar etmek.

Alp bey derelerin islahi 2 ay surerecek diye calisacak adamlar kontenyirlarda kalacakmis oyuzden kontenyerlarin konuldugu arsa kiralandi

Bende dodurgada oturuyorum gorunce hemen yazdim millet bilgilensin diye lafi agzima tikti ahmet bey yalan borcumuz yok gitsin baksin seranin ust tarafindaki arsaya yapiliyormu yapilmiyormu

• Beğen
Tepkiler: Rtb
Arkadaşlar bu gibi yapısal gelişmeleri görüp şahit olanlar, fotoğraflayip bizlerle paylaşırsalar çok faydalı olur biz diğer kullanıcılara. Çünkü gidip göremiyoruz. Merak ediyoruz açıkcası. Sevindirici her görsele motivasyon için ihtiyaçimiz var.

Bende dodurgada oturuyorum gorunce hemen yazdim millet bilgilensin diye lafi agzima tikti ahmet bey yalan borcumuz yok gitsin baksin seranin ust tarafindaki arsaya yapiliyormu yapilmiyormu
Acar bey siz paylaşmaya devam edin. Dodurga civarında oturan bir arkadaşımızın paylaştıkları bizim için çok değerlidir.

Dodurga ve alacaatlı'nın son 4 yıllık ev fiyatları (Temmuz 2021- Temmuz 2025) dolar bazlı fiyat degişimi bu şekildeymis sarı siteye göre. Temmuz 2021'de $790 alacaatlı ortalaması. incek'te eklenebilir karsılastırma bakımından.

111000.png
111001.png

Acar bey Dodurga muhtarı Dodurga köylü mü. Bazı köylerde yeni yapılan sitelere yerleşen dışarıdan gelme insanlar muhtar oluyor. Yani bizim imar bölgemizde arsaları var mı? İnşaattan başlaması için motivasyonu var mı onu öğrenmek istiyoruz.

Sorduk ihale usulu belediye tasaron firmalara verilmis dereler temizlenip su yolunun oraya bir bucuk metre beton atilacakmis onun icinde ustalara yer hazirlaniyor konaklama yeri

Rtb muhtar dodurga koylu degil turkkonuttan bir bayan oldu burdaki yalan haberlere kanmayin ben tam köyun cikisinda oturuyorum ilk calismalarda benden haber alirsiniz ayrica denildigi gibi arsa fiyatlarida dusuk degil

Derenin uzununa bir su yolu beton atilacak bir bucuk metre dereler komple temizlenecek bu kontenyerlar iscilere santiye alani yapiliyo baya bir surecekki konteryerlarin oralari komple beton olacakmis

Geri
Üst Alt