Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarin son guncel fiyatlarini ogrenir yazarim ayrica koyun girisindeki havuzun oraya gokdemir insaat levhasini asti insaat 10 ayda basliycakmis havuzun oraya koyun girisi levhasi orda asili cok katli

Arkadaslar dodurga koyune hic geldinizmi bilmiyorum ama koye giderken heryer insaat oldu o turkkonutla dodurga arasi komple villa ve cok katli dikildi incek diger taraftan geliyor biz 30 senedir dodurgadayiz tek alan bura kaldi baska biyer yok endise etmeyin elinizdekini sakin satmayin

Merhabalar, malum KVKK gereği hissedarların numaralarına ulaşamıyoruz. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir de 29915/4 parsel hissedarı varsa tanışmak isterim.
Tel: 0(507) 002 03 41

Ucuz değil mi abi. Geçen haftalarda bulvar 150 m yere 5.5 milyon yazan vardı. İlandan kaldırılmış. Ya biri aldı ya ilan süresi doldu. Bir kaç kişi de bulvar metresi 25-28.000 arasında gidiyor demişti.
Hocam az hissedarli yerler 30 40 bin arası, sıkıntılı yerler 15 e de verir adam birisi yazdi diye öyle olcak hali yok ya spekülatif şeylere bakmayin

Selam aleyküm abiler gecen yazdığım dayımın yeri olan arsayı bugün tapusunu aldım bundan sonra süreç beklemek galiba 180 mt kare yer aldım
29790/1 ada parsel inşallah herkesinde beklediği gibi bi an önce yapılar başlar ve bi daire de bize düşer geçer otururuz

• Beğen
Tepkiler: mmc
Hocam az hissedarli yerler 30 40 bin arası, sıkıntılı yerler 15 e de verir adam birisi yazdi diye öyle olcak hali yok ya spekülatif şeylere bakmayin
Haklısınız abi. Benim yerim 50’lilik bulvarda . Hissedar 12 kişi. Bir kaç orada satış yapan emlakçıya sordum. 25-28.000 arası diyor. Öldürüp alacaklar. İlanlarda da 30-50.000 arası. Benim yerim de az hissedarlı. Bu mantısı göre en az 34-40.000 arasından gitmeli.

Selam aleyküm abiler gecen yazdığım dayımın yeri olan arsayı bugün tapusunu aldım bundan sonra süreç beklemek galiba 180 mt kare yer aldım
29790/1 ada parsel inşallah herkesinde beklediği gibi bi an önce yapılar başlar ve bi daire de bize düşer geçer otururuz
Hayırlı olsun. şufa yemezsen güzel yatırım

Sıkıntılı yer dedikleri hisse sayısı fazla olandır.fiyat olarak en fazla yüzde yirmi aşağı gider.öğle arada uçurum olmaz.yani iki parsel yanyana düşünsek birisi çok hisseli diğeri az hisseli olduğunu farz edelim.birisi 8 TL ise diğeride maksimum 10 TL olur.ayrıca 1,75 en az 20.000tl dir.2 emsal ise enaz 27.000tl dir

Hisselerin ucuz olduğunu iddia edenler şöyle yeni bir alım yapıp, tapusunu da burada paylaşsalar inandırıcı olurdu :):)

Çankaya yine Türkiye'nin en zengin ilçesi olarak açıklandı, üstelik de Çayyolu'nda Dodurga gibi bir yerde hala Dudullu fiyatlarını iddia edenler buyurup ispatlasınlar.

Merhaba bu parselde benimde yerim var Dr ALP den almıştım bu parselin telegram gurubu var ayrıca alırken müteahhit anlaşması için taahhüt verdik burayı Ayrıca müteahhit ile ön anlaşma yapıldığı söyleniyor Dr Alp ofisini arayarak bilgi alabilirsiniz

Geri
Üst Alt