Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mütahitle anlaşmışsanız mütahit neyi bekliyor.inşaata niye başlamıyor.ada parselin bilinmesinin bir sakıncası olacağını zannetmiyorum.ada parseli yazabilirmisiniz
Çankaya belediyesinden inşaat ruhsatı alması gerekiyor müteahhitin. Gerekli evrakları paylaşırım bir ara. Başvurudan sonra bekleyecek. Süresini bilemiyorum, 7 8 ay diyen var 1 sene diyen var. Planlarınızı ona göre yapın.

IMG_0004.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rtb
Kimse dodurgada şuan bi iş inşaat yapmıcak arkadaşlar plan bitince hemen bişet olmuyor gene biraz daha sabır edicez 2 senesi var burda inşaatların başlamasına

Dr. Erdal Artukoğlu’nun ve TOKİ’nin projeleri için muhataplarını aradım ve en geç önümüzdeki yıl içinde başlayacaklarını söylediler.

• Beğen
Tepkiler: Rtb
En geç 6 ay içinde başlaması demek, inşaat ruhsatını almaları 6 ay sürmüyor manası taşır. Doğruluğu varsa ruhsat işlemleri için güzel bir haber. Fakat aynı anda 20 30 ruhsat başvurusu olursa bu sürecin uzama ihtimali çok yüksek.

Ben Google’a yapı ruhsatı ne kadar sürer yazdığımda burada konuşulan kadar uzun zaman dilimine hiç rastlamadım. Genelde 4-6 hafta yazıyor. Tarih belirten arkadaşlar da biliyordur ama umarım Google’da gördüğüm gibidir. Ancak ruhsat başvurusu yapmadan önce edinilmesi gereken belgeler daha uzun sürüyor olabilir. (Bedaş’tan inşaat için problem yoktur yazısı, çap gibi belgeler)

Ben Google’a yapı ruhsatı ne kadar sürer yazdığımda burada konuşulan kadar uzun zaman dilimine hiç rastlamadım. Genelde 4-6 hafta yazıyor. Tarih belirten arkadaşlar da biliyordur ama umarım Google’da gördüğüm gibidir. Ancak ruhsat başvurusu yapmadan önce edinilmesi gereken belgeler daha uzun sürüyor olabilir. (Bedaş’tan inşaat için problem yoktur yazısı, çap gibi belgeler)
Hocam çankaya belediyesinde o iş malesef öyle ilerlemiyor min 12 ay max 24 ay da alabilirsin özelden yazarsan iletişim numarası vereyim detay alabilirsin senelerdir bu bölgede kat karşılığı veriyoruz yerlisiyiz ben hiç bir zaman çankayada şu son dönemde 10 aydan önce alan görmedim

Hocam teyit etmeme gerek yok. Zaten tecrübe ettiyseniz o doğrudur. Google’da yazılan ile pratikte olan sürelerin bu kadar sapması çok şaşırtıcı. Zamanla bu işleri de tecrübe edeceğiz belli ki

Geri
Üst Alt