Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüzde 10 emsal dışı kullanım uygulanmış.kat dışı diyor herhalde balkona kullanılabilir diye düşünüyorum

Tamamen ticari parsel çok nadirdir.şimdiden metresi 20.000tl dir
Henüz 20.000 değildi, ancak askıdan inince o rakama kolay ulaşır sanıyorum. Çünkü artık küçük konut için büyük ihtimalle sadece bu parseller işe yarayacak.

Hayırlısıyla bana 5 tane 2+1 veya 8 tane 1+1 düşer diye bekliyorum. Neredeyse sadece 1-1,5 senede getireceği kiralar o parsele yaptığım yatırımı amorti edecek.

Henüz 20.000 değildi, ancak askıdan inince o rakama kolay ulaşır sanıyorum. Çünkü artık küçük konut için büyük ihtimalle sadece bu parseller işe yarayacak.

Hayırlısıyla bana 5 tane 2+1 veya 8 tane 1+1 düşer diye bekliyorum. Neredeyse sadece 1-1,5 senede getireceği kiralar o parsele yaptığım yatırımı amorti edecek.
Hayırlı olsun

Bu yaz bile 50 bini aşacağını düşünüyorum inşaatlar başladığında
Suan Alacaatlidaki yeni dairelerin sari sitedeki sisirilmis metrekare fiyati $2000.

Buradan yola cikarak arsanin maksimum kac lira edecegi hesaplanabilir.

"Bu yaz bile 50 bini aş"masi icin dolarin 100 olmasi lazim :)

Dolar sabit kalirsa 50 bin demek $1400/m2 demektir. Bunun icin de dairenin $2800/m2'ye satilmasi lazim. O da ancak istanbul nisantasinda olur. Yanlissam arsa sahibi ve muteahhit arasindaki paylasim hesabini detaylica yazarak beni duzeltin :)

Arkadaşlar senelerdir inşşat işindeyim bu yaza başlar şeyleri sadece hayal ürünü herkes başlamasını ister lakin herşey onay aldıktan sonra bile inşşat ruhsatı dedimiz şey öyle 1 günde alabilen yok çok çb de bu süreç bile en az 8 ay yani 2026 ocak şubattan önce çok zor kandırmayalım birbirimizi

Arkadaşlar senelerdir inşşat işindeyim bu yaza başlar şeyleri sadece hayal ürünü herkes başlamasını ister lakin herşey onay aldıktan sonra bile inşşat ruhsatı dedimiz şey öyle 1 günde alabilen yok çok çb de bu süreç bile en az 8 ay yani 2026 ocak şubattan önce çok zor kandırmayalım birbirimizi
Ruhsat alınır bir şekilde de benim gözümü korkutan altyapı. O konuda hiç bir bilgim yok. Yani ne zaman başlar ne zaman biter muamma. Hemen başlar deselerde ben pek umutlu değilim.

Geri
Üst Alt