Yani istediğimiz kadar ofis yapamayızAma ticari konuttada 150 MT geçerlidir diye okudum.yüzde 40 mı ?ticari o hariç olur
Yani istediğimiz kadar ofis yapamayızAma ticari konuttada 150 MT geçerlidir diye okudum.yüzde 40 mı ?ticari o hariç olur
Mutlaka 150 MT olacaktırYani istediğimiz kadar ofis yapamayız
Yani yüzde 60 150 MT mecbur olacakYani istediğimiz kadar ofis yapamayız
Ticari+konut parsellerinde de 150 m2 şartı geçerli.Ama ticari konuttada 150 MT geçerlidir diye okudum.yüzde 40 mı ?ticari o hariç olur
Tamamen ticari parsel doğrudurTicari+konut parsellerinde de 150 m2 şartı geçerli.
Benim bahsettiğim tamamen ticari olan parseller.
Tamamen ticari parsel çok nadirdir.şimdiden metresi 20.000tl dirTamamen ticari parsel doğrudur
Henüz 20.000 değildi, ancak askıdan inince o rakama kolay ulaşır sanıyorum. Çünkü artık küçük konut için büyük ihtimalle sadece bu parseller işe yarayacak.Tamamen ticari parsel çok nadirdir.şimdiden metresi 20.000tl dir
Hayırlı olsunHenüz 20.000 değildi, ancak askıdan inince o rakama kolay ulaşır sanıyorum. Çünkü artık küçük konut için büyük ihtimalle sadece bu parseller işe yarayacak.
Hayırlısıyla bana 5 tane 2+1 veya 8 tane 1+1 düşer diye bekliyorum. Neredeyse sadece 1-1,5 senede getireceği kiralar o parsele yaptığım yatırımı amorti edecek.
Varsa 20.000tl ye ben şimdi alırımHayırlı olsun
Bildiginiz birkac satis var herhalde. Kabaca nereler kactan satilmis?Bu yaz bile 50 bini aşacağını düşünüyorum inşaatlar başladığında
Bir ilanda herhalde onu mahsus öyle yazmışlar.29986/2 diye biliyorum tek ticari
Suan Alacaatlidaki yeni dairelerin sari sitedeki sisirilmis metrekare fiyati $2000.Bu yaz bile 50 bini aşacağını düşünüyorum inşaatlar başladığında
Ruhsat alınır bir şekilde de benim gözümü korkutan altyapı. O konuda hiç bir bilgim yok. Yani ne zaman başlar ne zaman biter muamma. Hemen başlar deselerde ben pek umutlu değilim.Arkadaşlar senelerdir inşşat işindeyim bu yaza başlar şeyleri sadece hayal ürünü herkes başlamasını ister lakin herşey onay aldıktan sonra bile inşşat ruhsatı dedimiz şey öyle 1 günde alabilen yok çok çb de bu süreç bile en az 8 ay yani 2026 ocak şubattan önce çok zor kandırmayalım birbirimizi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.