Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum. Dodurgada takip ettiğim kadarı ile güzel gelişmeler oluyor. Bazı kullanıcılar ya çok kötümserler ya da burada insanları yanıltmak için varlar. İki durumda da burada insanların moralini bozmanız hiç hoş bir durum olmuyor. Arsanız varsa -ki burada olduğumuza göre vardır- ve geleceğe yönelik beklentiniz kötü ise arsanızı satın neden bekliyorsunuz! Ya da eğer siz kötü iseniz yapmayın hakka girersiniz. Hep böyle bir karalama olmaz etmez vs.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum. Dodurgada takip ettiğim kadarı ile güzel gelişmeler oluyor. Bazı kullanıcılar ya çok kötümserler ya da burada insanları yanıltmak için varlar. İki durumda da burada insanların moralini bozmanız hiç hoş bir durum olmuyor. Arsanız varsa -ki burada olduğumuza göre vardır- ve geleceğe yönelik beklentiniz kötü ise arsanızı satın neden bekliyorsunuz! Ya da eğer siz kötü iseniz yapmayın hakka girersiniz. Hep böyle bir karalama olmaz etmez vs.
Erzincanlı dostum biz uzun zamandır burada yazıyoruz kimin ne olduğunu da biliyoruz aslında sımsarından tut emlakçısına şu faciasından tut dolandırıcısına kadar kimin ne olduğunu biliyoruz aslında sen onlara kulak asma Dodurga çok kıymetli birkaç gün önce bir arkadaş 10.000 falan filan deyince forumdan değerli bir kullanıcı çok güzel bir şey yazmıştı 12.000'e alıyorum diye tık çıkmayınca kimin ne olduğunu anlıyorsun. Dodurga kazandırabilir de kazandırmayabilir de ama doğru ve gerçek bilgi ile gelindiği zaman kabulümüzdür lakin birileri sürekli eleştirip sürekli karalayıp sürekli dodurga'dan bir hal çıkmaz dediğinde ve Dodurga buna rağmen sürekli yükselişte olduğundan aslında çok daha iyi anlıyoruz ne olduğunu.
Bir de şunu da anladım yılan gibi kabuk değiştirenler var sürekli isim değiştirip farklı farklı kullanıcılarla aynı tarz yorumları karalamaları yapıyorlar bilginiz olsun

Asfaltı atıldı, bağlantı yollarının ışıklandırılması yapıldı ama henüz tabela vs yok, çalışma devam ediyor.

Geri
Üst Alt