Estafurullah, maksat gizem yüklemek değil, ilana çıkmadan burada söyleyince, yanlış yapmış olurmuyum kaygısı nedeniyle, Karayollarının arsası sanırım, hemen imar planının dibinde, konut parseli,Milli emlakta ilanı çıkar site üzerinden satılır. Olaya neden bu kadar gizem yüklediniz anlayamadım.
Teşekkürler.Çankaya Belediyesi'nin resmi cevabıdır bana
Büyükşehir fen işlerini aradım. Şuan için bir yol çalışması olmadığını söylediler.Büyükşehire yazan oldu mu cevap verdiler mi?
Dodurga Muhtarı 70 -80 firmanın imşaat ruhsatı için beklemede olduğunu söylemişti sonuçta bu firmalar inşaata başlayacaksa öncesinde altyapı ve yollar yapıkacaktırHem muhtarlık hem CİMER başvurusu yapılabilir belki. Birlikte yoğunlaşırsak dikkate alınabiliriz diye düşünüyorum. Başka bir yolu yordamı varsa bilen arkadaşlar tavsiye versin lütfen.
Fen işleri, parsel parsel talebe göre yolların açılacağını söyledi.
Ugrassalar buraya 100 kez yazarlardiForumda Dodurgada mütahitle anlaşma yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı.onların mütahitleri alt yapı için uğraşıyorlarmı acaba
Hocam sizin kat karşılığı sözleşmeniz varmı yoksa ön sözleşmemiBen konuştum anlaştığım firma ile şuan belediyeyle görüşme halinde olduklarını daha net bir başvuru yapamadıklarını söyledi
Mütahitle anlaşmışsanız mütahit neyi bekliyor.inşaata niye başlamıyor.ada parselin bilinmesinin bir sakıncası olacağını zannetmiyorum.ada parseli yazabilirmisinizBen konuştum anlaştığım firma ile şuan belediyeyle görüşme halinde olduklarını daha net bir başvuru yapamadıklarını söyledi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.