Hangi programdı bu Kahin beyDün akşam Serra Bucak ile Doğan hatunun katıldığı programda. Kentsel dönüşüm ve yapılan yeni imar planı ile ilgili çalışmalarin sonuna gelindiğini ifade etti. Bakalım yakın zamanda netlik kazanacak
Hangi programdı bu Kahin beyDün akşam Serra Bucak ile Doğan hatunun katıldığı programda. Kentsel dönüşüm ve yapılan yeni imar planı ile ilgili çalışmalarin sonuna gelindiğini ifade etti. Bakalım yakın zamanda netlik kazanacak
Burada imardan ziyade yeni sosyal konut projesi için çalışma yapıldığı bildirildi.İlke TV YouTube yayınında konuştu 50. Dakikadan sonra izle
Burada imardan ziyade yeni sosyal konut projesi için çalışma yapıldığı bildirildi.
Beyler hangi program adınaydı bulamıyorum
Emirhanda garbiçanakçıdan almış bir umut bakıyor. Bende senin gibiyim wowturkey'e girip girip çıkıyorumBeyler hangi program adınaydı bulamıyorum
Agaçgeçit tarafı hocam yeni parsel numaraları gelmişToplulaştırma devletin yapmış olduğu bir işlem. Tarım arazilerin verimliliğini arttırma ,parça parça farklı yerlerde bulunan arsa sahiplerinin arsalarını birleştirme mantığı ile yapılan bir işlem . Hangi parselde bu bilgi mevcut . 5-10 sene önce böyle işlemler yapılmıştı
Mahalle değişimleri olduğu içinAgaçgeçit tarafı hocam yeni parsel numaraları gelmiş
Mahalle değişimi olması iyi bir şey miMahalle değişimleri olduğu için
Hashavar da olabilir orasida çok geride kaldıSizc imar nerelere girecek. Beyin fırtınası yapalım. Be Çölgüzeli diyorum
Zenginler nereden aldıysa imar oraya gelecektir cHashavar da olabilir orasida çok geride kaldı
Hepimizde biliyoruz o isim GARBİÇANAKÇIZenginler nereden aldıysa imar oraya gelecektir c
Zor bir durum. Arsa öyle bir şey ki ona bel bağlarsan seni yarı yolda bırakabilir. Arsaya köşede duran fazla para yatırılır. Öbür türlü sıkıntı. Ama inşallah senin hakkında hayırlısı olur.Degerli Hemşerilerim 2008 Den Beri Hashavar Denen Cünübet Yerde Aldım Halende Bekliorum Halende Bekliorum 4 M Bankaya Borcum Var Bir Umut Diorum Allahım İnşlh Gireydi Borcumu Öderdim Oglumu Evlendirirdim Perişan Oldum Stadda Alsaydım Bu Kadar Çile Çekmezdim
Yeni parsel numaralarını nerde öğrenebiliriz?Agaçgeçit tarafı hocam yeni parsel numaraları gelmiş
Üzerinde duruşundan kasıt nedirArkadaşlar merhaba herkese. Tapu müdürlüğünden biriyle görüştüm arsasında nakil işlemi ile ilgili pasife alınmıştır ibaresi olan herkes üzerinde dursun sürecin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.