Neden yasaklı olsun Hocam aram tigran bulvarının devamı şeklinde sebebi nedir acabaO bölge yapıya yasaklı alan hocam uzak durun
Neden yasaklı olsun Hocam aram tigran bulvarının devamı şeklinde sebebi nedir acabaO bölge yapıya yasaklı alan hocam uzak durun
367 nasıl326
326 davalıkti en son ne oldu bilmiyorum ama 364 kalsın elinde bulursan da al
Büyükşehir belediyesine imar daire başkanlığından teyit edebilirsinNeden yasaklı olsun Hocam aram tigran bulvarının devamı şeklinde sebebi nedir acaba
Emirhan bayağı imara uzak fiyatı düşük olabilir yatırım için almak istiyorsan saygı duyarım ama önermem367 nasıl
Direk çalışması vardı bitti. Parsel içerisinde 3 adet direk yeri verildiBunun ne anlama geldiğini bilen var mı? Yolboyu 113/1 hazine arazisine ait. "İfraz nedeniyle pasife alınmış diyor". Acaba TOKİ buraya mı yapılacak?
Teşekkürler bilgilendirme içinDirek çalışması vardı bitti. Parsel içerisinde 3 adet direk yeri verildi
Teyit ettirdim sizin dediğiniz gibi değil HocamBüyükşehir belediyesine imar daire başkanlığından teyit edebilirsin
Teyit ettirdim sizin dediğiniz gibi değil Hocam
Keşke bilgi verdiğinizde insanların işine yarayacak bilgiler verseniz kaş yaparken göz çıkarma gibi deyimini hatırlıyorsunuz
Başka neyleri teyit ettirdin hocam imar ile ilgili bağlar bölgesi içinTeyit ettirdim sizin dediğiniz gibi değil Hocam
Keşke bilgi verdiğinizde insanların işine yarayacak bilgiler verseniz kaş yaparken göz çıkarma gibi deyimini hatırlıyorsunuz.
Batıçanakçı bölgesi için imar çalışmaları gündemdeymiş Hocam;Gerek Bağlar ilçesinin nufusu gerekse Diyarbakırdaki kira fiyatlarından ötürüBaşka neyleri teyit ettirdin hocam imar ile ilgili bağlar bölgesi için
Bu bilgiyi nerden duydun peki beldiyeyemi gittin veya başka bir yer ?Batıçanakçı bölgesi için imar çalışmaları gündemdeymiş Hocam;Gerek Bağlar ilçesinin nufusu gerekse Diyarbakırdaki kira fiyatlarından ötürü
Evet imzayı topladılar.. arsa sahiplerinden umdukları kadar imzayı alamadıkları için geri adım attılarBu garbiçanakçı 2018 yılında dedikodu çıktı sonra 2020 yılında bir firma imza topladı özel imar çalışması oldu hala sonuç yok
Bizim insanımız kadar işi yokuşa süren başka bir millet yok. At işte imzayı. Ölmeden önce tarlan değer kazansın. Git Dünyayı gez. Keyfine bak...Evet imzayı topladılar.. arsa sahiplerinden umdukları kadar imzayı alamadıkları için geri adım attılar
Yahu kardeşim tamam gitmiş idi gitmesine ama daha elle tutulur bir sonuç yok bu belediyede her şey lafta serra bucak çalışmalar var diyor öte yandan bağlar belediyesi yok diyor kime inanalım kim yalan diyor bu halkın aklı ile oynanıyorBelediye 1 ay önce imar çalışmaları olsun kent gelişimi olsun gerekli konular için Barcelona ya kadar da gitti hatırlarsanız.. gidenler Kayapınar belediyesi bağlar belediyesi Büyükşehir belediyesi başkanları gitmişti
Bu bilgiye nerden dayandın1/100 binlik imarda bağlar belediyesi görünmüyor ben hakkımı helal etmiyorum. Kurban olduğum Allah (c.c.) her şeye kadirdir.
Arkadaşlar bir bölge imara açılacaksa önce 1/100 binlik plan oluşturulur buradan diyarbakıra tıklayip bakabilirsini
ben bunu biliyorum bu eski haber 1 ikincisi yeni haberlerde olacaktır ilelebet ve şunu düşünün çanakçı bölgesi için diyorum yola sıfır arsalar ticari imarlıdır belediye ticari imarı bir kere bir bölgede ne diye açar ön tarafı ticari arka tarafı konut imarı kapsasın diye ve ayrıyeten böyle birşey olmasaydı şayet ticari imar verilmezdi oraya..Arkadaşlar bir bölge imara açılacaksa önce 1/100 binlik plan oluşturulur buradan diyarbakıra tıklayip bakabilirsiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.