Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

2008 de hashavarda arazi aldım halende bekliorum 17 yıl oldu yapacak birşey yok dahada bekliyecegim

Sosyal konutların nereye yapılacağı ile ilgili bir bilgi var mı? Bağlar ağırlıklı olduğu söyleniyor

Büyükşehir belediyesine imar daire başkanlığından teyit edebilirsin
Teyit ettirdim sizin dediğiniz gibi değil Hocam
Keşke bilgi verdiğinizde insanların işine yarayacak bilgiler verseniz kaş yaparken göz çıkarma gibi deyimini hatırlıyorsunuz.

Keşke bilgi verdiğinizde insanların işine yarayacak bilgiler verseniz kaş yaparken göz çıkarma gibi deyimini hatırlıyorsunuz

Keşke bilgi verdiğinizde insanların işine yarayacak bilgiler verseniz kaş yaparken göz çıkarma gibi deyimini hatırlıyorsunuz.
Başka neyleri teyit ettirdin hocam imar ile ilgili bağlar bölgesi için

Başka neyleri teyit ettirdin hocam imar ile ilgili bağlar bölgesi için
Batıçanakçı bölgesi için imar çalışmaları gündemdeymiş Hocam;Gerek Bağlar ilçesinin nufusu gerekse Diyarbakırdaki kira fiyatlarından ötürü

Bu garbiçanakçı 2018 yılında dedikodu çıktı sonra 2020 yılında bir firma imza topladı özel imar çalışması oldu hala sonuç yok

Bu garbiçanakçı 2018 yılında dedikodu çıktı sonra 2020 yılında bir firma imza topladı özel imar çalışması oldu hala sonuç yok
Evet imzayı topladılar.. arsa sahiplerinden umdukları kadar imzayı alamadıkları için geri adım attılar

Evet imzayı topladılar.. arsa sahiplerinden umdukları kadar imzayı alamadıkları için geri adım attılar
Bizim insanımız kadar işi yokuşa süren başka bir millet yok. At işte imzayı. Ölmeden önce tarlan değer kazansın. Git Dünyayı gez. Keyfine bak...
Geçen yıl elektrik direkleri için TEİAŞ Yolboyu ndaki bazı arsa sahiplernii topladı. Daha adamların teklifini görmeden bazı arsa sahipleri kıyameti kopardılar. Tamam adamlar ölü fiyat verdi,doğrudur. Ama önce bir avantaj ve dezavantajları bir dinle. Yok. Sonuç ne oldu direkler yine dikildi. Arsa sahipleri boğazlarını boş yere yırtmış oldu. Velhasıl kelam bu zihniyetle bir yere varılmaz.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Belediye 1 ay önce imar çalışmaları olsun kent gelişimi olsun gerekli konular için Barcelona ya kadar da gitti hatırlarsanız.. gidenler Kayapınar belediyesi bağlar belediyesi Büyükşehir belediyesi başkanları gitmişti
Yahu kardeşim tamam gitmiş idi gitmesine ama daha elle tutulur bir sonuç yok bu belediyede her şey lafta serra bucak çalışmalar var diyor öte yandan bağlar belediyesi yok diyor kime inanalım kim yalan diyor bu halkın aklı ile oynanıyor

1/100 binlik imarda bağlar belediyesi görünmüyor ben hakkımı helal etmiyorum. Kurban olduğum Allah (c.c.) her şeye kadirdir.

Arkadaşlar bir bölge imara açılacaksa önce 1/100 binlik plan oluşturulur buradan diyarbakıra tıklayip bakabilirsini
Arkadaşlar bir bölge imara açılacaksa önce 1/100 binlik plan oluşturulur buradan diyarbakıra tıklayip bakabilirsiniz
ben bunu biliyorum bu eski haber 1 ikincisi yeni haberlerde olacaktır ilelebet ve şunu düşünün çanakçı bölgesi için diyorum yola sıfır arsalar ticari imarlıdır belediye ticari imarı bir kere bir bölgede ne diye açar ön tarafı ticari arka tarafı konut imarı kapsasın diye ve ayrıyeten böyle birşey olmasaydı şayet ticari imar verilmezdi oraya..

Geri