Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Arkadaşlar adamlar zaten burası olacak burası açılacak gibi bir şey demiyor. Özellikle yer belirtilmemiş başkanlar sadece yeni imar planları ile ilgili son aşamaya geldiğini söylüyorlar

Toplulaştırma devletin yapmış olduğu bir işlem. Tarım arazilerin verimliliğini arttırma ,parça parça farklı yerlerde bulunan arsa sahiplerinin arsalarını birleştirme mantığı ile yapılan bir işlem . Hangi parselde bu bilgi mevcut . 5-10 sene önce böyle işlemler yapılmıştı
Agaçgeçit tarafı hocam yeni parsel numaraları gelmiş

Degerli Hemşerilerim 2008 Den Beri Hashavar Denen Cünübet Yerde Aldım Halende Bekliorum Halende Bekliorum 4 M Bankaya Borcum Var Bir Umut Diorum Allahım İnşlh Gireydi Borcumu Öderdim Oglumu Evlendirirdim Perişan Oldum Stadda Alsaydım Bu Kadar Çile Çekmezdim

Degerli Hemşerilerim 2008 Den Beri Hashavar Denen Cünübet Yerde Aldım Halende Bekliorum Halende Bekliorum 4 M Bankaya Borcum Var Bir Umut Diorum Allahım İnşlh Gireydi Borcumu Öderdim Oglumu Evlendirirdim Perişan Oldum Stadda Alsaydım Bu Kadar Çile Çekmezdim
Zor bir durum. Arsa öyle bir şey ki ona bel bağlarsan seni yarı yolda bırakabilir. Arsaya köşede duran fazla para yatırılır. Öbür türlü sıkıntı. Ama inşallah senin hakkında hayırlısı olur.

Arkadaşlar merhaba herkese. Tapu müdürlüğünden biriyle görüştüm arsasında nakil işlemi ile ilgili pasife alınmıştır ibaresi olan herkes üzerinde dursun sürecin

Arkadaşlar merhaba herkese. Tapu müdürlüğünden biriyle görüştüm arsasında nakil işlemi ile ilgili pasife alınmıştır ibaresi olan herkes üzerinde dursun sürecin
Üzerinde duruşundan kasıt nedir
1 Satmayalım mı
2 Hile veya usulsüzlük mu yapilabilir
3 Burası muhtemel imar alanları mı vb.
Detayli açıklama yaparsanız sevinirim.

Şimdi orada parsel değişikliği olabilir artık eski parsel numaraları görünmüyor kayıt yok diyor. İçerik olarak kamulaştırma imar veya herhangi bir şey oldu olacak diye detaya ulaşamadım henüz. Bireysel olarak herkes sorsun bilgi almaya çalışsın. Bunlar tam olarak neyin peşindedirler bende anlamadım

Geri